Budget look & review: Action & Big Bazar make-up

In Beauty, Lipsticks, Oogschaduw by Ceetje13 Comments

Bij de Action en Big Bazar kocht ik laatst wat make-up. Nou ja “wat” is eigenlijk een understatement. Ik kocht véél make-up, there I said it ;) Ik had al foto’s gemaakt van de producten die ik had gekocht, toen ik me vandaag realiseerde dat ze nog steeds ongebruikt in de verpakking lagen. Daar moest verandering inkomen d.m.v. een budget look. 

Budget look Action & Big Bazar

Als eerste laat ik jullie de smokey eyes set zien (Action €1,59) Deze was in meerdere kleuren te verkrijgen. Dit setje bestaat uit een mascara, trio oogschaduwpalette en een zwart oogpotlood. De pigmentatie van de oogschaduw viel tegen. Nou kun je denken: “Ja logisch voor dat geld” Maar je weet het nooit: Zo kocht ik bij Primark een heel goedkoop oogschaduwpalette, waarvan de pigmentatie juist super was. Maar goed, deze viel dus vies tegen en ik moest ook heel wat laagjes gebruiken om tot bovenstaand resultaat te komen. Gelukkig was hij niet kruimelig ofzo.  Het zwarte kohlpotlood gebruikte ik in de waterlijn en was wel aardig. De mascara heeft de naam “double lash effect” , maar dat is ie helaas niet. Ik moet zeggen hij separeert wel goed en ik kreeg heel erg de behoefte om na de eerste laag een volume mascara eroverheen te doen. Ik denk dat ik deze mascara wel ga gebruiken, maar dan alleen als eerste laag.

smokey set

Over de compacte foundation (Action €0,98) had ik al wat goede dingen gelezen. Dit is de eerste keer dat ik een compacte foundation gebruikte en het was even wennen. Zoals ik had verwacht, was de dekking een stuk minder dan de vloeibare foundation die ik normaal draag. Maar ik moet zeggen dat mijn huid wel mooi geëgaliseerd wordt. Toch voelt het op mijn droge huid op sommige plekken wat trekkerig en accentueert het de fijne lijntjes meer dan een vloeibare foundation.

max

En nu ga ik jullie iets opbiechten: Dit is de eerste gel eyeliner die ik heb gekocht.(Action €0,98) Ik gebruik al tijden de softeyeliner pen van HEMA, omdat ik deze makkelijk vind werken en hij goed zwart is. Het was dus ook even wennen om hiermee een wing te zetten. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal met andere gel liners, maar kan je wel vertellen dat ik mijn softeyeliner pen lekkerder vind werken. eyeliner

Het laatste product wat ik in deze look gebruikte is de Big Bazar lipstick (€0,99) van W7. Van dit merk heb ik al meer lipsticks en ik moet zeggen dat er een paar goede bij zitten. De pigmentatie is goed alleen merk je dat er geen verzorgende ingrediënten inzitten. Er zit geen heftige glans op, wat ik fijn vind, maar hierdoor accentueert het wel de velletjes op je lippen.

w7 lipstick review matte nudeIn dit artikel laat ik je maar een gedeelte van mijn gekochte Big Bazar en Action producten zien. Laat het me weten in een reactie als je nieuwsgierig bent naar de rest.

En heb jij make-up van Action of Big Bazar? Bevalt dit? Of heb je andere budget merken waar je blij van wordt? 

Ik zou het leuk vinden als je me volgt via Bloglovin :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeBudget look & review: Action & Big Bazar make-up

Comments

 1. Babs

  Ik koop van alles, Catrice, Essence..en dan vaak nagellak. De mascara van Catrice ( ik moet eigenlijk even boven kijken) die vind ik super, zeker voor die prijs. Ik kan ook niet goed met gel eyeliner werken.Zal binnenkort een artikeltje schrijven over mijn favoriete eyeliners ;)

  1. Author
   Ceetje

   Catrice is ook één van mijn favorieten :) Ik wil ook nog steeds de I love extreme van Essence mascara proberen daar hoor ik ook veel goeds over .

 2. Sophie

  Ik vind het echt nog een mooie look geworden! Jammer dat niet alles even fijn is maar dat was inderdaad ook een beetje te verwachten;)

 3. Sanne

  Ik heb zelf heel wat make-up van action en big bazar in mijn stash liggen. Soms valt dit tegen en soms vind ik het super. Ik heb zoiets van : voor dat geld kan ik het altijd eens proberen!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.