E.l.f. make up mist & set spray

In Beauty by Ceetje13 Comments

Van de studio lijn van Eyes Lips Face mocht ik de make up mist & set spray uitproberen. Ik gebruik niet elke dag een fixing /setting spray. Eigenlijk alleen als het heel erg warm is of als ik weet dat ik een drukke, lange (zweterige) dag ga krijgen, maar wel graag nog aan het einde er picobello uit wil zien. Zoals een etentje na een dag werken ofzo.

setting spray review elf make up

Mijn KIKO fixing spray is bijna op dus een nieuwe kwam als geroepen. De KIKO  spray is een fles die sprayt als een haarlak. Hele fijne (als in mini druppels) nevel. De spray van e.l.f. zit in een gewone spray fles, zonder druk. De nevel die hieruit komt is iets grover. Het voelt hierdoor wat frisser aan. Alsof je met een plantenspuit over je gezicht spuit. Met de KIKO spray heb ik het gevoel dat er een soort filter laagje over mijn gezicht komt. Dit is wel vrij snel weer weg. Toch vind ik de frisse nevel van de e.l.f make up mist fijner aanvoelen op mijn gezicht.

review fixing spray elf setting make up

Er wordt vaak gezegd dat je make up wat natuurlijker eruit gaat zien met een make up spray. Dat gevoel heb ik niet bij de KIKO spray, maar zeker wel bij deze. Alsof het wat minder poederig is ofzo. Een pluspunt wat mij betreft.

ELF setting spray fix review

Eyes lips face fix spray setting

Ik heb het gevoel dat mijn make up inderdaad  beter blijft zitten met deze make up mist & set spray. Maar vooral het frisse gevoel en het feit dat mijn make up er iets minder poederig uit gaan zien, zorgt ervoor dat ik erg blij ben met dit product. In de zomer ga ik deze sowieso elke dag gebruiken!

Voor €4,- kun je de make up mist bestellen bij eyeslipsface.nl

Gebruik jij een primer of een setting spray om je make up langer te laten zitten?

Ik ga langzaam richting de 500 Bloglovin volgers. Volg jij Ceetje.nl al?

 

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeE.l.f. make up mist & set spray

Comments

  1. Kirsty

    Klinkt wel fijn! En voor die prijs is het sowieso wel een idee om hem mee te bestellen de volgende keer als ik toch bij e.l.f. ga bestellen :)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.