Make up Swap unboxing

In Beauty, Filmpje by Ceetje16 Comments

Een tijdje geleden werd ik door Anke gevraagd om samen met haar een make up swap te doen. Eerlijk gezegd heb ik het eerst even gegoogled. Want betekende dit dat je gebruikte make up ging ruilen en hoe werkt het precies? Op internet zijn namelijk diverse ruilgroepen waar je gebruikte make up kan ruilen met elkaar. Maar een swap betekend in dit geval dat we voor elkaar spulletjes hebben gekocht. Na wat afspraken gemaakt te hebben over het bedrag en wat we graag zouden willen (budget spul en geen blauwe oogschaduw;) zijn we voor elkaar aan het shoppen gegaan. Het leuke is dat Anke een Belgische beauty blogger is en we hebben ons best gedaan om ook wat merken te kopen die moeilijker in elkaars land te krijgen zijn. Maar ook merken als  KIKO, BE Creative en L’Oreal komen voorbij. Ben je benieuwd naar  wat ze voor mij heeft gekocht? Neem dan lekker een kopje thee erbij en check de unboxing:

Beauty Swap Unboxing

 

 

Ik liet jullie stiekem vorige week al een paar producten zien die uit de unboxing van dit filmpje kwamen. De twee mono oogschaduws van Park Avenue heb ik al gebruikt voor een review en een look. Ben je benieuwd naar de spulletjes die ik voor Anke kocht? Check dan de unboxing op haar blog Passion for Beauty

Heb jij wel eens make up geruild? Of een swap gehouden?

Maak kans op het Sleek Storm oogschaduw palette. Klik hier om naar de winactie te gaan.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeMake up Swap unboxing

Comments

  1. Evelien

    Wat ontzettend leuk, zo’n swap. Leuke, mooie dingen heeft ze je gestuurd en tof dat ze het heeft ingepakt met raadseltjes.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.