Review Colgate Max White one tandpasta

In Beauty, Review by Ceetje25 Comments

Je tanden één tint witter in een week. Wie wil dat nu niet? Toen ik me laatst realiseerde dat ik geen tandpasta meer in mijn (meestal zo overvolle) stash kastje had liggen ben ik snel naar de dichtstbijzijnde supermarkt gerend. Dit is een kleine buurtsuper waar alles relatief duur is. Voor het schap met tandpasta stond ik voor de keuze: Een dure simpele tandpasta of een nog iets duurdere high shine veelbelovende tandpasta. Ik besloot het maar eens te proberen zo’n high shine merk tandpasta waar het glamour gehalte vanaf druipt. Ik legde er €4,- voor neer. En dat is dan weer een koopje voor een witte Hollywood smile.

review colgate max white one tandpasta

Dus de Colgate Max White One ging mee naar huis. Diezelfde dag heb ik nog een heleboel foto’s gemaakt. Van de tandpasta zelf (best fotogeniek voor een tandpasta) en van mijn tanden, want dat beloofde verschil moest ik natuurlijk gaan vastleggen. Maar tanden daar in tegen zijn alles behalve fotogeniek. Damn ik heb wel 100 foto’s gemaakt. Tanden helemaal bloot lachen of van de zijkant, zodat mijn gele hoektanden goed te zien zijn. Niet pretty.

review whitening tandpasta colgate max white one

De verpakking is best fancy en lijkt groter dan mijn gewone budget tandpasta die ik gebruik. Maar er blijkt toch dezelfde 75 ml. in te zitten. Wat wordt er nu precies beloofd?  Colgate MaxWhite One met Whitening versnellers in de vorm van micro-kristallen bevat ingrediënten vergelijkbaar met deze die tandartsen gebruiken.Het verwijdert zacht vlekken en voorkomt de ophoping van tandsteen om je te helpen in 1 week je tanden een tint witter te krijgen. Wat ik jammer vind is dat er niet zo’n soort kleuren staaltje bij zit wat je naast je tanden kunt houden om zo je kleur verschil op te meten.  (dit had het wimperserum van Lioele op de verpakking staan in de vorm van een wimper opmeter. Zo leuk!) Maar goed ik zou de voor en na foto’s hebben toch?! Zelfde lipstick opgedaan en precies dezelfde belichting. Wat kan er nog fout gaan? 

review tandpasta whitening colgate max white one

Maar eerst nog even iets over het gebruik van deze tanpasta. Hij is niet te minty, poetst lekker schoon en geeft me een fris gevoel in mijn  mond. Maar wat hij me ook geeft is een soort schuurmiddel gevoel. En dan is het net na het poetsen nog wel te doen. Maar daarna…… Misschien heel raar wat ik nu ga vertellen, maar er onstonden een soort draadjes aan de binnenkant van mijn mond. Net alsof mijn mond aan de binnenkant gescrubd was en nog wat velletjes had hangen. NIET fijn!! Dit heb ik al eens eerder gehad bij een whitening tandpasta, maar dan in veel mindere maten. De eerste paar dagen dacht ik dat mijn mond en tandvlees even moesten wennen. Maar helaas bleef dit oncomfortabele bijverschijnsel zich afspelen. Na het poetsen, maar soms ook ‘s ochtends vroeg bij het opstaan. Ieuwwww. Maar ik zou doorzetten, want ik wilde die witte Hollywood smile. Nou ja mijn hoektanden iets witter zou ook al mooi zijn.

colgate tandpasta max white one review

Maar na een week poetsen ging ik het anders aanpakken: Na het tanden poetsen haalde ik nog het soort laagje weg van mijn tandvlees waardoor waarschijnlijk die rare draden kwamen. Maar dat lijkt me toch niet echt de bedoeling van een tandpasta, om daarna nog met je vinger je tanden te poetsen alsof je in het stenen tijdperk leeft. Maar alles voor resultaat……wat uitbleef. Nadat ik (met frisse tegenzin) de hele tube had opgepoetst ging ik weer foto’s van mijn gebit maken. Zelf had ik het gevoel dat er niet zoveel gebeurd was, maar ik hoopte dat de voor en na foto’s het tegendeel zouden bewijzen. Voel je ‘m aankomen? Ik moest serieus naar de datum kijken waarop ik de foto’s had gemaakt of het een voor of na foto was. Want geen enkel !@#$%^&* verschil! 

review colgate max white one tandpasta (2)

Ik zat nog te twijfelen of ik de na foto’s zou photoshoppen tot hele witte tanden (En dan eens kijken wie er de tekst leest ipv alleen de foto’s bekijkt. Lachen!) Maar doe het toch maar niet, want het zijn niet echt charmante foto’s van een gele hoektand. Dus helaas geen witte Hollywood smile voor mij. Ik ben nog nooit zo blij geweest dat een product op was als deze. Toedels in de pedaalprullie met dat ding!

Heb jij wel eens een whitening tandpasta gebruikt? Had het resultaat? 

Bij de 400 Bloglovin volgers komt er weer een mooie winactie. Volg jij Ceetje.nl al? 

 

 

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeReview Colgate Max White one tandpasta

Comments

 1. saskia

  Ik heb geen idee of ik dat ook had hahaha maar ik heb hem ook gehad, in dit soort tandpasta’s geloven doe ik niet meer.. je hebt er wel mooie foto’s van gemaakt en je artikelen zijn altijd erg leuk om te lezen!
  saskia onlangs geplaatst…Sieraden van Born pretty store…

 2. Annette

  Ja, die marketing-rakkers weten het elke keer weer mooi te brengen en wij (ik ook hoor!) trappen er gewoon weer in. Want tjsa, misschien deze keer wel iets gevonden dat echt werkt :) Leuke review. Ik had met name die hele blauwe tandpasta (volgens mij prodent) echt alles was blauw, vooral de wasbak maar nope geen Hollywood bling smile!
  Annette onlangs geplaatst…Unboxing – e.l.f. bestelling

 3. Daniëlle Springer

  Ik gebruik nu ook zo’n whitening tandpasta. Iemand op mijn blog vroeg waarom ik zulke gele tanden had. Dus tja, sindsdien gebruik ik zulke tandpasta, maar het werkt inderdaad echt niet. Ik merk misschien de eerst paar minuten verschil. Dat je dan hebt gepoetst en dat het dan even wit lijkt. Dat er misschien een ingrediënt in zit wat je tanden even tijdelijk doet oplichten. Verder werkt het inderdaad ook bij mij echt niet! Inderdaad een verkooptruc, maar ook ik trap er in.
  Daniëlle Springer onlangs geplaatst…Recept: Banaan ei pannenkoekjes (gezond!)

 4. Bianca

  Ik gebruik deze tandpasta best vaak niet voor het witte effect want dat komt niet. maar vind hem gewoon als tandpasta wel erg fijn x

 5. Tamara

  Beste,

  Blij om dit te lezen want ging die ook kopen om te testen = nu niet meer. Van het vervellen dat je spreekt heb ik ook al meegemaakt en mijn partner ook, hadden dezelfde tube net in gebruik en beide hetzelfde probleem bah. Beide ook blij als die op was lol. Mijn favo is momenteel Signal White Now en bij mij werkt dit direct, is tijdelijk maar ik poets toch wel minimaal twee keer per dag = witter tanden al is het tijdelijk “leuk is het”. Dit zou ik ieder aanbevelen leuk als je weg moet lekker poetsen en witter tanden. Misschien die eens testen en ik hoop dat het bij u ook werkt?

  Vriendelijke groet,

  Tamara x

 6. Akosua

  Ik had toevallig een mini-versie van deze tandpasta gehad en na een week zag ik nog geen verschil. Ik moet bekennen dat ik van mijzelf al redelijk witte tanden heb, dus een echt groot effect had ik nog niet verwacht. Gelukkig had ik in ieder geval geen last van de tandpasta.

 7. Tandarts Amsterdam

  Je hebt het in ieder geval geprobeerd! Bij de een werkt het beter dan bij de ander. Wel leuk om eens een eerlijke reactie te lezen over een product in plaats van de gefilterde versie.

  1. Author
   Ceetje

   Ik had gehoopt op een Hollywood smile, maar helaas ging het met deze tandpasta voor mij niet lukken.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.