Review Dior lipstick Diorella

In Beauty, Lipsticks by Ceetje22 Comments

Ik ging vorige week naar de ICI Paris voor een concealer van YSL toen mijn oog viel op de actie: Alle lipsticks 20% korting. Gelijk gingen er alarmbellen af bij mij. Trrrrrrring dit is je kans om eindelijk een Dior lipstick te kopen. Waarna gelijk aan de noodrem werd getrokken door mijn verstandige onderbewustzijn: NEE je hebt echt geen lipsticks meer nodig. Drie maal raden wat het werd….. Inderdaad Dior won!

Dior trio

Na wat twijfelen tussen een opvallende en rustiger kleur besloot ik , dat als ik toch die noodrem zou negeren, maar voor de opvallende kleur zou gaan. Ik kocht de Diorific in kleur 23 Diorella. Dit is een long wearing true color lipstick.

Dior Diorella

Eenmaal thuis bleek deze lipstick heel fotogeniek te zijn, maar is ie ook zo long wearing als de verpakking aangeeft? Ik moet zeggen dat hij niet zo longlasting is als bijvoorbeeld L’Oréal Infallible (die blijft ook wel hardnekkig goed zitten) maar hij overleefd een drankje en een snack wel. Na een maaltijd moet je je lippen toch wel  even bijwerken. Hij is wel heel goed gepigmenteerd en met één keer stiften zit de kleur gelijk mooi. Dus wat betreft het “true color”gedeelte zit het zeker goed!

Diorella 23

De huls straalt gewoon luxe uit en ook al zou het geen every day lipstick voor mij worden, toch ben ik blij dat ik dit plaatje in mijn stash heb opgenomen :)

swatch Dior 23 diorella

De Diorific lipstick van Dior in kleur 23 Diorella kost normaal gesproken €35,50.

Hebben jullie iets van Dior? Welk luxe merk heeft volgens jullie de mooiste lipsticks?

Ik zou het leuk vinden als je mijn blog volgt via Bloglovin :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeReview Dior lipstick Diorella

Comments

 1. Sanne

  Ik hoop ooit ook eens een Dior product te kunnen aanschaffen, jammer dat het zo duur is. Btw ik vind je schrijfstijl geweldig!

  1. Author
   Ceetje

   Dank je Sanne :) De prijs hield mij ook tegen, maar zo héél af en toe (als je niet naar je verstandige onderbewustzijn luistert ;) )dan mag je jezelf best verwennen. En natuurlijk goed de acties in de gaten houden!

 2. Mandy

  De verpakking, wauw! En de kleur is ook erg mooi! Zelf heb ik maar één echt dure lipstick en dat is er een van YSL. Maar iets van Dior zou ik ook nog graag willen hebben!

 3. Deb

  Wat een prachtige lipstick; zowel kleur als verpakking zijn super mooi. Ik kan me voorstellen dat je ém niet kon weerstaan ;-)

  1. Author
   Ceetje

   Voor de zomer vind ik hem ook iets te donker ja. Laat de herfst maar komen ;) I’m lipstick ready now!

  1. Author
   Ceetje

   Hey Amanda, wat leuk dat je mijn site bezoekt! En die verpakking staat prachtig te blinken en pronken op mijn make-up kastje. Wat deze is te mooi om hem IN mijn lipstick laatje te doen :)

 4. Natasja

  Hm ik vind de verpakking erg apart, maar ik houd van Dior en de kleur ziet er echt prachtig uit op je lippen!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.