Summer snow look

In Beauty, FOTD, Ooglook by Ceetje26 Comments

Ik moest afgelopen weekend eigenlijk heel veel doen. Mijn “things to do” lijstje ontplofte bijna. Maar als je inspiratie voelt opkomen voor een looks moet je gewoon een dikke streep door je blocnote zetten.  En dus ben ik lekker mijn nagels gaan lakken met de matte witte nagellak van Flormar.

summer look white eyeliner white earrings wit mat

Toen ik naar mijn stoere nagels keek wist ik opeens dat ik het NYX jumbo potlood in de kleur Milk wilde gebruiken voor deze look. Op Instagram plaatste ik al een foto en daar werd gevraagd hoe ik die eyeliner zo kreeg en hoe ik ervoor zorg dat het niet gaat smudgen.

double eyeliner white black NYX milk pencil

Als eerste begin je met de basis. Heel belangrijk, want zo’n potlood heeft toch de neiging om wat te gaan lopen. En dat willen we niet! Nee die streep wil ik stevig op zijn plek hebben en niet halverwege de dag onder mijn wenkbrauw ofzo. Als oogschaduwbasis gebruikte ik die van Urban Decay.

white nailpolish Flormar matt swatch review

Daarna bracht ik een rustige lichte kleur aan op mijn bewegend ooglid en een warme bruine kleur in de crease. De oogschaduw die ik voor deze look gebruikte zal ik dinsdag reviewen. (tip: budget topper). Daarna komt de eerste truc van deze (dubbele) wing. Plakband! Om de wing strak te laten lopen plak ik een stukje plakband langs de lijn waar ik mijn eyeliner wil hebben. Hierdoor krijg je een mooie strakke lijn.

NYX milk pencil white eyeliner with tape

Daarna fixeerde ik de witte wing met een matte witte oogschaduw. Ik gebruikte die uit het Sleek I Candy palette. Zo blijft ie de hele dag goed zitten. En niet alleen de dag, maar ik heb er nog tot zes uur ‘s ochtends mee staan dansen. Doe die summer snow look dance all night!

witte eyeliner met plakband look

Daarna zette ik nog een zwarte eyeliner over de witte wing heen. Dit deed ik met mijn favoriete softeyeliner pen van HEMA. Ik heb m niet helemaal laten doorlopen met de witte om het wat subtieler te houden. Op mijn lippen heb ik de lippaint van Inglot. Achteraf gezien vind ik hem toch iets te bruin voor bij deze look. Hij had net wat meet roze nude mogen zijn. Maar hé alle aandacht gaat toch naar mijn ogen ;)

Futuristische look make up witte eyeliner dubbele wing

De naam van deze look kon bepaald worden op mijn Facebook. Bedankt Louise voor je goede naam :) Trouwens nog een tip voor wie ook het NYX potlood heeft. Ik probeerde m te slijpen in mijn jumbo puntenslijper, maar dit ging niet. Toen dacht ik dat je hem misschien toch moest opdraaien. Lukte ook niet. Dus toen heb ik mijn tanden in de achterkant gezet en ben gaan draaien, omdat ik dacht dat ie misschien vast zat. Oeps oeps oeps sukkel!!!! Afgebroken aan de achterkant. Dan maar even googlen. De grote tip: Leg hem even in de koelkast en haal het voorzetstukje van je puntenslijper af. Tadaaaaa je kunt m nu wel goed slijpen!

White eyeliner look NYX milk

Zo Peace Out! Genoeg met make up gespeeld  nu als een malle de  “things to do” van het lijstje afmaken!

Heb jij nog trucjes voor een strakke eyeliner?

Ik zou het lief vinden als je mijn blog volgt via Bloglovin <3

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeSummer snow look

Comments

  1. july

    Wat een ontzettend toffe look met die witte wing! De foto’s zijn ook erg leuk, ziet er goed uit lady x

  2. Tamara

    Deze ooglook vind ik echt zó prachtig! Zou het leuk vinden dat je die eens zou kunnen opnieuw over doen maar dan op je YouTube kanaal het is daar eng stil xoxo
    Alstublieft

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.