Urban Decay Naked Palette 2 dupe

In Beauty, Oogschaduw by Ceetje19 Comments

Zoals jullie misschien gisteren hebben gelezen, had ik een oogschaduw palette besteld op Ebay wat een goede dupe van Urban Decay Naked Palette 2 zou kunnen zijn.  Maar het was nog de vraag of ik het binnen zou krijgen, aangezien het artikel opeens van de verkooplijst werd afgehaald. Reden hiervan zou kunnen zijn: Inbreuk op patent. Nog nooit was ik zo blij dat een pakketje aankwam. Ik leek wel die gillende vrouw van de Zalando reclame :)

Ik had meerdere verkopers gezien die dit palette verkochten, maar ik heb gewoon de goedkoopste uitgezocht. Nou daar heb ik geen spijt van! Toen ik hem binnen kreeg, wilde ik graag vergelijken met een echte. Een vriendin van mij wilde haar echte Urban Decay palette graag uitlenen voor deze vergelijkings review. Want wat denken jullie: Is dit de echte of de dupe (nepperd)?

doosjes

Het doosje waarin ik hem kreeg was net een  echte. Namen van de kleuren op de achterkant etc.

achterkant

Hierboven is de dupe. Goed he?! Ik zal ze naast elkaar laten zien. Toen ze eenmaal gesloten naast elkaar lagen moest ik echt goed kijken welke de echte was. Het verschil was dat de echte ietsje zwaarder was en het plastic in het doosje zag er wat beter uit van kwaliteit. Eenmaal open was het makkelijker, want mijn kwast was natuurlijk nog niet gebruikt.

Naked Palette 2Naked palette 2 open

En dan zijn jullie natuurlijk héél benieuwd naar de swatches…. Ik moet zeggen die verbaasde mij ook. Sommige kleuren liepen echt naadloos in elkaar over! Er waren eigenlijk maar twee kleuren die opvallend afweken. Namelijk de kleur Tease (deze is mat bij de echte, maar heeft bij de dupe een shimmer) en Busted  is bij de echte wat dieper en donkerder van kleur.

Swatches Naked Palette 2Swatches Naked palette 2

Bij de swatches heb ik alles in één veeg gedaan en de pigmentatie is dus zeker goed te noemen. Bij de dupe zijn sommige kleuren iets kruimelig in gebruik. Maar al met al ben ik heel erg blij met dit palette. Voor als je nog twijfelde: De onderste swatches zijn de echte ;)

voorkant

De verkoper van de Naked Palette 2 zal ik maar niet noemen, omdat het product niet meer te koop is via hem. Maar ik had nog een andere op mijn watchlist staan die hetzelfde leek. Ik vermoed wel dat hier niet meer Urban Decay op de verpakking staat.  Deze kost ongeveer €9,- incl verzendkosten. (Ja je leest het goed;) De link naar het palette vind je hier . 

En wat vinden jullie van deze dupe? Of heb je zelf een echt  Palette van Urban Decay?

Ik zou het leuk vinden als je me volgt via Bloglovin :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeUrban Decay Naked Palette 2 dupe

Comments

 1. Babs

  Zo, die is mooi!Zie ik het goed dat hij minder glans heeft? dan zou die ideaal voor mij zijn…en die prijs..goed gedaan! Echt een toppertje!

 2. Vanessa

  Wonderful colors…I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  1. Author
   Ceetje

   I just checked your blog and you have wonderful pictures. (And great oufits) I started following you on Bloglovin :)

 3. Beautyjuf

  Wat een prachtig palette! Goede pigmentatie :-) Ennuh, zie die swatches maar weer eens van je arm af te krijgen ;-) Wat een werk!

 4. Vanessa

  Thank you so much for the follow.
  Follow you back on bloglovin.
  Btw,I’m also on Instagram,maybe you like my account?
  Lovely greets from germany ;-)

 5. lisa

  Ohhh ik was al heel erg benieuwd naar deze dupe. Maar hij ziet er toch wel erg goed uit zeg. Ga het toch maar wagen denk ik.

 6. Jitske

  Wauw! En dat te bedenken dat ik van de week nog heb zitten twijfelen of ik de echte (maar dan Naked) zou nemen. Ik wist niet dat er ook echte neppers te koop waren haha! Toch lijkt het me wel heel gaaf om the real deal te hebben..

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.