Verslag Viva Demak’Up beautymasterclass

In Beauty by Ceetje20 Comments

Vorige week vrijdag werd door Viva en Demak’Up een beautymasterclass georganiseerd in Hoofddorp. Ik werd door Dineke , die ik had leren kennen op de Grazia BBMC, uitgenodigd om met haar mee te gaan naar deze masterclass.(hoe lief is dat? <3)Haar facelook die ze voor Demak’Up had gemaakt was namelijk één van de winnaars en zodoende gingen we vrijdag naar het Sanoma hoofdkantoor in Hoofddorp.

Viva demak'up beauty masterclass

Het programma bestond uit drie verschillende workshops. We werden opgedeeld in groepjes van 4 meiden. Ons groepje was als eerste aan de beurt om opgemaakt te worden. Alle make-up werd natuurlijk verwijderd met Demak’Up producten. Daarna werden we opgemaakt door een professionele visagiste. Wat is het leuk om zelf eens in de stoel te zitten. Ik vind het heerlijk als er aan me getut word. De visagiste liet ik helemaal vrij en ze maakte echt een waanzinnige smokey ooglook. De nieuwe profielfoto op mijn homepage heb ik gemaakt nadat de smokeylook bij me gemaakt was.(selfie;) Bij Dineke werd ook een mooie ooglook gemaakt met een paarse eyeliner. Kijk haar stralen :)

Dinneke lippenstift en luiersViva Demake'up beauty Masterclass

Eenmaal prachtig in de make-up kregen we een workshop bloggen van Anneloes van Beautycloud.nl . Hier gaf ze tips en beantwoordde vragen over alles wat maar met bloggen te maken heeft.  Na een overheerlijke lunch mochten we bij Aranka , van byAranka , aanschuiven. Zij  gaf ons uitleg en tips gaf over vloggen (een videoblog) Het leuke vond ik van allebei de meiden dat ze heel open stonden voor alle vragen die we voor ze hadden. (En dat waren er nogal wat;)

By Aranka Viva Demake 'Up beauty masterclass

Ik kon het niet laten om te vragen of ik samen met Aranka op de foto mocht (puber!) Ik volg haar blog al een tijdje en dan is het toch leuk om haar in het echt te ontmoeten :) Verder valt het waarschijnlijk helemaal niet op dat er een “klein” verschil in lengte is tussen ons hahahaha. Ik op mijn tenen en Aranka door de knieën.

Redactie Viva DemakUp beauty masterclass

Vroegahhh heb ik zeker een jaar of 10 een abonnement op de Viva gehad. Ik vond het dan ook erg leuk dat we nog een kijkje mochten nemen op de redactie van Viva.  Het was vrijdagmiddag dus het was niet erg druk meer.(Iedereen zat natuurlijk aan de vrijdagmiddagborrel) Kennen jullie de rubriek AnyBody in de Viva? Op de redactie is een speciaal AnyBody kamertje hahaha. Ook zag ik zag deze te gekke jaren 70 posters hangen. Hoe cool!

Goodiebag Viva Demak"Up masterclas Beauty

Ze lieten ons natuurlijk niet met legen handen naar buiten gaan: We kregen een doos gevuld met zoveel wattenschijfjes, reinigingsdoekjes etc dat ik voorlopig niets meer hoef te kopen. Ook zaten er natuurlijk wat Viva’s bij. Ik kan niet wachten om deze op een druilerige zondagmiddag, met een kopje warme choc en een dekentje, te gaan lezen. Want de Viva was voor mij toch altijd een “verplicht” rust momentje in het weekend. En dat schiet er de laatste tijd nog wel eens bij in. Ik voel een comeback van de Viva voor mezelf aankomen:)

Bedankt Viva en Demak’Up voor deze leuke en leerzame verwendag! En natuurlijk Dineke: Superlief dat ik deze dag met je mee mocht :)

Ik zou het leuk vinden als je me volgt via Bloglovin :)

 

 

 

 

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeVerslag Viva Demak’Up beautymasterclass

Comments

 1. Babs

  Wat leuk, joh! Jeetje, al die oude Viva’s…bedenk me dat ik diegene kwijt ben waar ik in stond, maar dat is eentje van 36? jaar geleden… dames, jullie zien er stralend uit!

 2. Cindy

  Fijn zo’n voorraad wattenschijfjes en reinigingsdoekjes! Leuk dat dit georganiseerd werd! Ik heb nu een tijdelijk Viva abonnement van 10 weken, gekregen bij mijn Flair abonnement, moet eerlijk zeggen dat ik Viva niet meer zo leuk vind als “vroeger” .. Of mag ik dat niet zeggen? ;)
  Leuke foto’s!

  1. Author
   Ceetje

   Ik ben nu de Viva’s aan het lezen die bij de goodiebag zitten. En ik vind het ook wat minder dan vroegah :) Sommige pagina’s zijn iets te druk qua layout vind ik.

 3. Cynthiiaa

  Oh gurl, wat leuk zeg! Het zag er ook echt heel gezellig uit, vooral de foto’s met anderen. ^^ Gave workshop, zeker met de goodiebag erbij. De watjes zijn echt amazing!

 4. Anneloes

  Je verslag is ontzettend leuk geworden <3! Ik vond het heel leuk dat je er was en hoop dat je veel hebt opgestoken van de tips.

 5. Vintage & Beauty

  Wat een fijne dag zeg! Ik vind je er onwijs mooi uitzien, de foto’s zijn ook erg goed gelukt! Heb je die met een eigen camera laten maken?

  Liefs,
  Kim

  1. Author
   Ceetje

   Die heb ik met mijn “on the road” Canon powershot gemaakt.Een lekker makkelijk toestel voor onderweg. Hier neem ik ook mijn filmpjes mee op :)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.