Budget mineral blush Action

In Blush by Ceetje23 Comments

Wie nog op zoek is naar een budget mineral blush moet nu echt naar de Action gaan rennen! Want daar hebben ze voor €0,99  hele fijne MAX budget blushes.

blush-action-review-swatche

Ik was een tijdje geleden met Babs in Utrecht shoppen. Ik stond met 4 blushes in mijn hand en kon niet kiezen welke ik zou nemen. Aangezien ik al een flinke stash heb wilde ik mezelf eigenlijk inhouden, maar Babs maakte het me makkelijk door er twee cadeau te doen aan me waardoor ik er vier kan testen voor jullie :) 

Max-Action-blush-budget

Ik ging dus naar huis met twee gewone en twee mineral blushes. Op mijn Facebook pagina vroeg ik welke jullie als eerste geriewed wilden zien en daar werd de mineral op geantwoord. No problemo :) Ik nam de de kleuren Rosewood en Peach mee naar huis. Er zit 4,3 gram blush in een doosje die parfum- en talkvrij is.

Action-mineral-blush-budget

De verpakking is niet zo fotogeniek (lees kwalitatief hoogstaand) als bij high end blushes. Maar dat verwacht ik ook echt niet voor die 99 cent. Wel merk ik dat mijn foto’s automatisch minder worden als mijn liefde voor het product wat minder is. Mijn portemonnee vind dit daar in tegen dan weer niet zo erg. Bij het openmaken van de blush was ik natuurlijk weer iets te wild en trok iets open waar ik anders niet achter gekomen was: Er zit een extra laag met blush kwastje en spiegeltje in. Maar wat vind ik nog meer van de blushes. Als eerste is het pigment echt heel goed. Kan niet anders zeggen. Wel zijn ze wat poederig, dus je moet oppassen met een te harde blush kwast. Maar wie op zoek is naar een goed gepigmenteerde mineral blush met een mooie kleur raad ik deze zeker aan

swatches-action-mineral-blu

Hebben jullie weleens make up bij de Action (het merk MAX) gekocht?

Volg jij Ceetje.nl al via Facebook? Hier blijf je op de hoogte van de nieuwste artikelen en kun je mee bepalen wat er op de site komt :)

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeBudget mineral blush Action

Comments

 1. me

  Rosewood (in de ronde verpakking) is mijn absolute lievelingsblush….gelukkig heb ik een goedkope smaak in deze hahaha

 2. Cindy

  Ik ben vandaag bij 3 verschillende Actions geweest, voor iets wat in de reclame was, maar wat ze niet hadden.. En ik had in mijn achterhoofd dat ik deze moest halen. Maar je raadt het al: 3x niets gekocht bij Action! Maar ik ga morgen even in het dorp waar ik werk kijken, misschien dat ik deze dan wel even meeneem! Geven erg mooie kleuren af!
  Cindy onlangs geplaatst…XCO sportverslaving

  1. Author
   Ceetje

   Ik heb ook meerdere Action gezien, waar ik deze niet kon vinden. Dus ik was helemaal blij dat ze in Utrecht (HC) ze allemaal hadden :)

  1. Author
   Ceetje

   Hahahaha. Deze blushes heb ik al in december gehaald. Maar ik moet helaas toegeven dat mijn No Buy afgelopen zaterdag in de DM in Duitsland zwaar is gesneuveld. Hopelijk houd jij het nog wel de rest van de maand vol :)

 3. Asmae

  Mooie pigmentatie! Totaal niet verwacht voor die prijs! Ik heb nooit make-up gekocht bij de Action omdat ik dacht dat het niet zo goed zou zijn. Maar nu maak je mij wel benieuwd haha! Ik ga binnekort gauw naar de Action! :)
  Asmae onlangs geplaatst…I LOVE THE TURBAN STYLE

 4. Rosanne

  Wauw die pigmentatie voor zo’n weinig geld wauwie!
  Waar in Utrecht heb je trouwens dan een Action zitten?
  liefs x

 5. Cynthiiaa

  Wow crap, de verpakking mag wel minder zijn, maar zolang het product maar goed is toch! Prachtige pigmentatie, gewoon echt uitmuntend en voor die prijs.. WOAH!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.