Budget tip: Action pressed powder blush

In Blush by Ceetje17 Comments

Na de mineral blushes review is het nu tijd voor de pressed powder blushes van de Action. Het huismerk MAX staat bekend om de goedkope make up producten. Sommige van matige kwaliteit, maar er zitten ook een paar hele fijne budget producten tussen. De mineral blushes van de Action hadden mij behoorlijk verbaasd. Nu eens kijken of die WOW factor ook bij de pressed blushes komt :)

Budget make up action blush

review Action Blush brown pressed powder

Waar het vorige keer een verassing was dat er onder de blush zelf een kwastje zat, heb ik nu gelijk gekeken of er nog een hidden brush in de blush zat. En jawel: Ook bij deze blushes zit er een extra ruimte voor een poederdonsje en een spiegeltje. Waar maken ze het van, vraag ik me dan af. Want voor die €0,99 krijg je best veel. O ja en niet onbelangrijk: Cruelty free :)

Review Action pressed powder blush pink

Max Action blush pink 035

max action pressed powder blush pink

De eerste kleur die ik meenam (of kreeg, want twee van de vier blushes heb ik van Babs gekregen) is de kleur 035 Pink. Dit is een prachtige kleur roze die denk ik veel meiden zou staan. In de blush zelf zitten ieniemienie glittertjes. Ik swatchte net nog even snel voor de review en de glitters zijn zo minimaal dat je ze alleen van dichtbij (of in direct zonlicht) ziet. Doordat ze zo minimaal zijn wil ik ze nog best matte blush noemen. Geen heftige glans, nee gewoon een mooie matte finish. Ze voelen trouwens allebei satijn zacht aan! 

Blush Action Max budget 033 brow review

Review blush Action Max brown

En om eens wat anders dan roze of een heel direct zusje daarvan op mijn wangen te doen, nam ik deze kleur 033 brown mee. Ook deze is van dezelfde heftige pigmentatie als de eerste . De minerale blushes waren ietsje minder heftig gepigmenteerd. (wat helemaal niet erg is, want deze zijn bijna over de top) Ze zijn allebei wel vrij poederig, dus wees voorzichtig met een harde blush kwast, anders loop je er als Pipo de clown bij. Ik ben net als bij de minerale blushes van MAX weer erg verbaasd over de kwaliteit van deze blushes. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een gezonde blos op je wangen: Voor €0,99 is die gewoon te koop bij de Action ;)

swatches Action Blush pressed powder  035 pink 033 brown

Heb jij al eens make up van Action geprobeerd? 

Doe jij al mee met de lopende winactie? Kijk hier hoe je een sprookjesachtig mooi eyeshadow palette van Lioele winnen.

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeBudget tip: Action pressed powder blush

Comments

  1. Esmée

    Wat een prachtige blushes! Ik heb nog nooit iets van de Action geprobeerd, maar ik wordt langzamerhand wel steeds meer geprikkeld om iets te proberen. x
    Esmée onlangs geplaatst…Puravita Hand Cream

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.