Catrice Defining Blush LE “I’m a survivor”

In Blush by Ceetje11 Comments

Jullie hebben deze blush vast al vaker voorbij zien komen, want het is van een oude collectie van Catrice. Maar als je hem in de rommelbak van het Kruidvat ziet liggen voor maar €1,- moet ie toch mee. Tja en als die blush dan ook nog eens mooi op de gevoelige plaat gaat, wie ben ik dan om het jullie te onthouden:)Catrice Blush I'm a survivor

Deze LE blush heeft de naam: I’m a survivor. Nou als je al zo’n lange tijd in de rommel/opruimbak van Kruidvat ligt en niet stuk bent, dan ben je wat mij betreft ook echt een survivor! Hij heeft ook zo’n prachtig patroontje ….

Catrice Blush LE I'm a survivor

Hij is bij-zon-der goed gepigmenteerd. Dus easy met je kwast, want voor je het weet lijk je een clowntje ;) Zo ziet hij er op mijn wangen uit:

Catrice Blush I'm a survivor swatch

Dit was even een kort artikel. Ik heb namelijk mijn kwijtgeraakte shoplog filmpje weer gevonden :) Morgen wil ik mij eerste video online gaan zetten. Dus hou Ceetje.nl in de gaten!

Heb jij een Limited Edition blush van Catrice? En zo ja van welke collectie?

Ik zou het leuk vinden als je me volgt via Bloglovin :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeCatrice Defining Blush LE “I’m a survivor”

Comments

 1. Anna

  Deze is zo mooi! Ik heb nog geen blush van Catrice (ik heb helemaal niet zo veel blushes) want ik heb een donkere huid en daar zijn niet veel producten voor, helaas..
  Xx

  1. Author
   Ceetje

   Jammer he, dat de budget merken nog achterlopen met producten voor de donkere huid. Ik hoorde wel dat HEMA misschien foundation voor de donkere huid gaat introduceren. Leuke blog heb je trouwens :)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.