Review en swatches: Nieuwe matte Satin blushes Hema

In Blush by Ceetje31 Comments

Extra Extra read all about it……Aanstaande maandag liggen ze pas in de winkel, maar vandaag al op Ceetje.nl: Namelijk een mega review incl. swatches van de nieuwe Satin powder blushes van de Hema. Ein-de-lijk zijn ze daar: Matte blushes van Hema. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik zat hier persoonlijk al een tijdje op te wachten. Nou het is het wachten waard geweest, want we worden beloond met 9 (!) nieuwe blushes! 

Review nieuwe Satin Hema blush matte swatches

Het lijkt erop dat de Hema naar ons (de make-up lover consument) heeft geluisterd m.b.t. de verpakking. Deze waren vaak bol en dat is zo lastig stapelen in je stash, maar de verpakking is veranderd en is nu plat geworden. Oehhhh yeah! Verder is de verpakking van helder en simpel design…Echt Hema :) Wat mij verraste was de enorme variatie aan kleuren. Van hele lichte huid tot donkere huid; voor iedereen zit er wel een kleurtje tussen. Deze Satin blushes zijn dus behoorlijk mat en bevatten geen glitter. De meeste kleuren hebben wel een ienemienie subtiel glansje. Prima, want je wilt ook weer niet het gevoel hebben dat je met stoepkrijt op je wangen hebt zitten kleuren! Er zullen trouwens nog wel vernieuwde glanzende / glitter blushes in de collectie komen. Diegene die op de Hema Persdag waren hebben ze waarschijnlijk al gezien.

review en swatches nieuwe Hema blush satin matte

Het pigment is echt heel erg goed. Waar de oude basic blushes van Hema soms veels te hard waren, en je bijna een kwast van ijzeren haren nodig had om wat op te kunnen brengen, zijn deze juist zacht. Ze zijn een beetje poederig, maar op een satijn zachte manier. Dit klinkt misschien  raar, maar ga volgende week maar eens met je vinger door zo’n blush heen, heerlijk zacht! Wat wel een beetje jammer is……je voelt hem waarschijnlijk al aankomen: De namen, of eigenlijk het gebrek hieraan eigenlijk. De blushes heten simpelweg nummer 01 t/m nummer 09. (Ik spotte trouwens al wel wat nagellakjes met namen i.p.v. kleurnummers:)

Van links naar rechts blush nummer 01, nummer 02 en nummer 03 :

Nieuwe Satin blushes Hema nr 01 nr 02 nr 03 review swatches

swatch hema blush satin matte nr 01 nr 02 nr 03

Van links naar rechts blush nr 04, nr 05 en nr 06 :

nieuwe matte Satin Blushes Hema nr 04 nr 05 nr 06 review swatches

swatch review hema blush satin mat nr 04 nr 05 nr 06

En als laatste van links naar rechts nummer 07, nummer 08 en nummer 09:

Nieuwe Hema Satin Blush blushes nr 07 nummer 08 nummer 09

swatches hema blush satin matte nr 07 nr 08 nr 09

Ik hoop dat jullie het mij vergeven dat ik geen 9 full faces met alle blushes erbij heb. Maar binnenkort ga ik looks maken met de twee blushes die mijn naam het allerhardst roepen Ceeeeeetje! De nummer 02 (ik noem hem gewoon Flamingo Pink) en de nummer 08 (Crazy Coral voor het gemak) 

De nieuwe collectie Hema Satin blush powder is vanaf maandag 3 maart te verkrijgen bij alle Hema’s en kost €4,-  (6 gram)

Heb jij matte blush of ga je liever voor wat glans en glitter op je wangen?

Ik zou het leuk vinden als je Ceetje.nl via Facebook volgt :) Vier keer per week een nieuw artikel op je tijdlijn en sneakpeeks !

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeReview en swatches: Nieuwe matte Satin blushes Hema

Comments

 1. Cindy

  Wauw, wat een prachtige pigment geven deze blushes af! Ik gebruik al een hele tijd een blush van Hema van de kerstcollectie van 2012/2013 volgens mij en die had ook zo’n fijn plat dekseltje. Maar ik vind deze wel echt heel mooi. Zeker volgende week even scoren! Dank je weer voor deze toptip!
  Cindy onlangs geplaatst…Happy Challenge #6: Positieve gewoonten

 2. Laura

  Ik had ze al gezien op de HEMA persdag en ik kan haast niet wachten tot ze te koop zijn, haha. Ik vind nummer 5 wel mooi, zo heel licht zachtroze. En ik ben benieuwd of nummer 6 geschikt is om te shapen/contouren al is die erg donker, maar ja, wel mat.
  Laura onlangs geplaatst…Mascara: Big Eyes – Maybelline

  1. Author
   Ceetje

   Nummer 8 is echt mijn favoriet. Die krijgt binnenkort een privé review met full face!

  1. Author
   Ceetje

   I read your aticel about the new blushes :)So nice that you checked my review to pick a colour! Looking forwards to see your review on nr.7 :)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.