Ontwerp het zelf!

In DIY, Lifestyle by Ceetje9 Comments

Ben je op zoek naar een origineel cadeautje? Naast alle blijmakers die HEMA nu verkoopt kun je ook een gepersonaliseerd cadeau laten maken. Met de “ontwerp het zelf” producten maak je in een muisklik een origineel cadeautje. Maar je kunt natuurlijk ook kantoorartikelen met je eigen logo ontwerpen. Ik maakte een laptop sleeve, etui en t-shirt.

Dat HEMA foto’s afdrukt weet iedereen wel. Ook de foto op canvas is inmiddels wel bekend. Maar wist je dat je ook je eigen foto kunt laten afdrukken op een tas, klok of puzzel? Voor de kleintjes kun je zelfs een boek laten maken waar ze zelf de hoofdrol in spelen!

eigen laptop sleeve ontwerpen

Mijn nieuwe laptop kon wel een hoes gebruiken. Ik kon kiezen uit een standaard ontwerp, één waarbij je je eigen tekst er op kon zetten of je eigen foto. Een foto die ik zelf had gemaakt en mijn logo erop leek me wel stoer. Het ontwerpen zelf is echt heel makkelijk. Wel moet je rekening houden met het feit dat er een stukje van de randen afvalt.

hema vaas wit ruitjes blokjes

Ook liet ik een t shirt drukken. Ik vond het wel verwarrend toen ik op zoek was naar een shirt. Er stonden namelijk wel maten bij, maar niet of het voor heren of dames was. Ik ging er dan ook maar vanuit dat het unisex was. Hele grote kans dat het te groot zou zijn aangezien ik soms zelfs nog in (HEMA) kinderkleding pas. Dat zou dan niet eens zo erg zijn, want het leek me sowieso leuk om het t shirt te gaan vermaken naar een stoerder model.

hema blog laptop sleeve maken

Inderdaad bleek het shirt veels te groot. De print was er wel heel erg mooi opgedrukt en ook de kwaliteit van het shirt was goed (een soort sport stofje) Maar waar ik wel teleurgesteld in was was de hals. Deze zag er namelijk helemaal vergeeld uit. Het is dat ik deze toch eraf ga knippen om het shirt te pimpen, maar anders was ik er zeker mee terug gegaan.

hema etui maken kantoor roze

Daarnaast ontwierp ik nog een etui. Nou echt ontwerpen was dit niet, want ik koos een van de leuke designs van HEMA zelf uit en zette er mij  naam bij. Op het etui staat “this belongs to…..” Céline nu dus.

Kun je tussen alle 520 blijmakers cadeautjes niets vinden? Dan kun je altijd nog zelf je cadeau ontwerpen. Zo weet je zeker dat niemand hetzelfde als jij geeft.

Geef jij wel eens zelf ontworpen cadeau’s?

Ik ga langzaam richting de 500 Bloglovin volgers. Volg jij Ceetje.nl al?

Dit artikel is gemaakt voor de HEMA blog

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeOntwerp het zelf!

Comments

 1. Cas Blekkenhorst

  Superleuk! Ik heb anderhalf jaar geleden een laptopsleeve ontworpen bij de Hema. Helaas is die nu door mijn eigen domme schuld beschadigd, nu wil ik een nieuwe laptop sleeve ontwerpen, maar volgens mij kan dat niet meer… ik zie nergens meer die optie staan tussen de foto cadeaus! :(

  1. Author
   Ceetje

   Hoi Cas. Ik zie hem er inderdaad helaas ook niet meer bij staan. Jammer zeg! Nu ga ik extra voorzichtig zijn met de mijne.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.