Festival outfit: Be the Light #KittehsCupcakes for Coolcat

In Fashion by Ceetje30 Comments

Dinsdag liet ik jullie al het verslag zien van de waanzinnige lancering van de #ProjectCool shirts van o.a. Larissa en Tara Verbon van KittehsCupcakes. Bij de Coolcat kun je de komende tijd kiezen uit zes Limited Edition  shirts die door bloggers zijn ontworpen.

KittehsCupcakes for Coolcat Blogger shirt # projectcool grijs be the light

Ik had ,behalve het geluk dat ik bij de lancering mocht zijn, ook nog eens het geluk dat ik een shirt mocht kiezen. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken. Het shirt wat Larissa en Tara van KittehsCupcakes hebben ontworpen!

T shirt Larissa eb Tara Verbon KittehsCupcakes for Coolcat project cool

Het werd wel wat lastiger om te kiezen uit de twee ontwerpen die ze hadden gemaakt. De donkere of de lichte. Uiteindelijk werd het de donkere met glow in the dark print.

Op het event werd uitgelegd hoe ze aan het ontwerp zijn gekomen. De gedachten hierover spreken me erg aan en daarom wil ik het ook nog even met jullie delen. Tekst komt van de Coolcat website.

be the light mandala shirt KittehsCupcakes for Coolcat #projectcool

Als zussen zijn wij heel erg close en hebben we vrijwel dezelfde stijl, ideeën en gedachten. We wisten meteen waar we op wilden richten: Festivals. Voor iedereen draagbaar, vrouwelijk maar met een stoere twist. De print bestaat uit een zon, maan en een mandala. Want als zussen zitten we vaak op één lijn, maar verschillen we ook als dag en nacht. Toch weten we altijd een balans te vinden en daarom hebben we de mandala gebruikt. Wat wij mooi vinden aan de zon en de maan is dat ze licht brengen aan de dag en aan de nacht. Op de achterkant hebben we de tekst “be the light” geplaatst, omdat we je eraan willen herinneren dat je zelf het positieve in je hebt.  Wat er ook gebeurt, benader het positief en wees zelf het lichtpuntje.

Kittehs Cupcakes for Coolcat Project Cool Blogger shirt

Het shirt is voor mij dan ook echt een perfect festival shirt met de mooie gedachten erachter dat ik er zelf gewoon een flink feestje van moet maken. Ik heb de rest van de outfit uitgezocht met het idee dat ik het naar een festival zou dragen.  Pilotenbril op en stoere ringen in mijn oren.

Stoer festival outfit Wafels in haar Kittehs Cupcakes shirt Coolcat

De broek is op het moment echt mijn favoriete broek. Stoer, maar toch vrouwelijk. Ik draag er lekker zittende enkel laarsjes bij. Als ik naar een festival ga wil ik graag hakken aan die lekker zitten. Met mijn 155 cm kort kan ik zo net wat beter boven de menigte uitkijken;) En de sneakers of slippers gaan natuurlijk gewoon mee . Ook hou ik van een funky detail als ik naar een festival ga. Dus ik pakte mijn Babyliss jaren 90 wafeltjes tang erbij en waffle it :)

Stoere zwarte spijker broek motor look ritsjes

De shirts zijn in beperkte oplage (600 stuks totaal) gemaakt en bij geselecteerde Coolcat filialen te krijgen.(Rotterdam Zuidplein, Rotterdam Lijnbaan, Utrecht Vredenburg, Amsterdam Kalverstraat, Amsterdam Nieuwendijk, Almere Stadshart, Nijmegen, Breda, Alkmaar, Leeuwarden, Groningen, Den Bosch, Enschede, Eindhoven, Den Haag, Maastricht, Arnhem en Apeldoorn) Je kunt de shirts ook online bestellen voor €14,95! Klik hier voor de Belgische webshop.

Wat trek jij het liefste aan als je naar een festival gaat?

Volg jij Ceetje.nl al via Bloglovin?

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeFestival outfit: Be the Light #KittehsCupcakes for Coolcat

Comments

 1. Svenja

  Heel tof shirtj,vooral de achterkant maakt het shirtje net wat specialen. het staat je erg goed!

 2. saskia

  wat een leuke outfit!! staat je echt heel erg goed!!! het shirt en de laarsjes zijn zo leuk!!!

 3. Tamara

  Beste Céline,

  Dank je om ook aan uw Belgische volgers te denken. Helaas staat het shirtje die jij draagt er niet bij

  1. Author
   Ceetje

   Wat jammer zeg! Dan is het misschien al uitverkocht :( Maar hou het in de gaten, want mocht dit shirt het beste verkopen van allemaal gaat er een herdruk van komen.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.