Filmpje: Budget kleding shoplog (Primark & La Chica)

In Fashion, Filmpje, Shoppen by Ceetje10 Comments

Het lijkt wel fashion week op Ceetje.nl . Want na de plog van de lancering van het KittehsCupcakes shirt voor Coolcat en de outfit zelf nu een kleding shoplog. In dit korte filmpje laat ik jullie mijn kleding aankopen zien van Primark & La Chica. Primark kennen jullie natuurlijk, maar La Chica zal voor velen nieuw zIjn. Deze winkel zit op 13 locaties in Nederland. Je kunt hier hele goedkope trendy kleding kopen.  Ook komen er nog een paar oorbellen van Flying Tiger voorbij.

Het filmpje heb ik vorige week zaterdag om 7:00 uur ‘s ochtends opgenomen. Na weer een nacht slecht slapen van de hitte. Dus let er vooral niet op dat ik scheel kijk van moeheid, maar geniet gewoon van de budget items die je voorbij ziet komen.

Budget kleding shoplog Primark La Chica Flying Tiger

Ik zou het leuk vinden als je je abonneert op mijn Youtube kanaal. Laat het me vooral weten in de comments als jullie weer liever de oude manier van shoplogs willen zien. (Dus Ceetje best veel kletsen en nieuwe stash showen;)

Heb jij nog leuke budget kleding tips? 

 

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeFilmpje: Budget kleding shoplog (Primark & La Chica)

Comments

  1. Oum Feerozah

    Mooie outfits heb je gescoord, zelf ben ik helemaal weg van die roze oud roze kleur. Als het dan ook nog eens een blouse is met pofmouwtjes ben ik verkocht. je tweede outfit is voor mij een favoriet!

  2. Natascha

    Wat een super leuk filmpje! Ik vind het knap dat je deze überhaupt hebt opgenomen en make-up had opgedaan;) Ik kon ook zó niet slapen door de hitte dus herken het gevoel. Gelukkig was het vannacht weer heerlijk. Leuke aankoopjes heb je gedaan ook, je gele colbertje vind ik super, en dan allemaal nog zo budget!
    Natascha onlangs geplaatst…Trendalert: Pumps met puntige neuzen (en budgettip!)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.