Fluffy Furry Freggel look

In Fashion by Ceetje15 Comments

Laats zag ik een witte fluffy furry trui hangen en ik moest gelijk aan de Freggels denken. Kennen jullie die serie van vroeger? Je had mijn favoriete Freggel Jet en die had van die rode staarten die als ze danste (en dat deed ze veel) als een bol wol heen en weer zwiepte.

Dior lipstick dorella witte fluffy trui

Op bovenstaande foto lijk ik wel een beetje op Jet, want mijn haar wil ook niet helemaal in bedwang blijven ;) De trui kocht ik bij By Fabrio. Dit is een winkel waar alles €29,95 kost en ik heb er al vaak mooie items gekocht. Ze hebben 23 winkels door heel Nederland. Volgens mij is hun website nog niet helemaal af, maar ik heb wel hun Facebook link voor jullie.

Wit fluffy trui vest woontrui

De armband die ik draag heb ik ooit in Barcelona gekocht. En de oorbellen komen bij de Hema vandaan en kosten maar €3,95. Toen ik de foto’s maakte was het vies weer buiten, dus heb ik ze binnen gemaakt. Helaas zit je dan met licht en ruimte. Dus bij alle foto’s waar ik helemaal op sta staat er een stopcontact op of iets anders wat me stoorde (lees kleding op de grond) Ik had natuurlijk leuk gematchte gympies erbij die ik graag wilde laten zien. Het resultaat is dat ik uiteindelijk meer close ups heb gemaakt. Nou ja so be it :)

hema gouden creolen oorbellenDior Lipstick Diorella

De lipstick is mijn geliefde Diorella. Kunstwimpers heb ik voor 1 euro en een beetje in zo’n Executie verkoop winkel gekocht. Deze zijn een stuk minder fijn dan die ik jullie dinsdag in het Oh So Special Lashes artikel liet zien. Deze foto’s zijn gemaakt voordat ik dat artikel maakte, dus helaas zitten ze op deze foto’s niet goed. Ze laten los aan de binnenkant, misschien omdat ik de standaard bijgeleverde lijm gebruikte. Maar aangezien ze zo goedkoop waren heb ik er toen wel 5 verschillende soorten gekocht. Nu het opplakken wel goed gaat, zullen jullie ze nog wel zien in looks.

Diorella Dior long lasting lipstick

Heb jij al een fluffy vest of trui? En ken je de Freggels?

Ik zou het leuk vinden als je me via Bloglovin volgt :)

 

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeFluffy Furry Freggel look

Comments

 1. Babs

  Ik zit meer naar je mooie gezichtje te kijken dan naar je vest, hahaha.. Wat een prachtige meid ben je toch! Mooie foto’s en ik ben ook ‘zoekende’naar een behaaglijk en leuk vestje. Maar dan niet een strak vest of zo’n lelijke fleece variant (ik heb ze liggen, wel warm, maar zo ugly..)
  Babs onlangs geplaatst…Lush Valentijnsdag 2014

  1. Author
   Ceetje

   Dank je wel Babs *blush* Oh boy echt geen fleece nee, maar de fluffy truien schieten als paddenstoelen uit de grond zo de winkels in, dus dat komt wel goed ;)

 2. Cindy

  Wat een leuke trui, maar wat heb jij je mooi opgemaakt, je ziet er super uit! Ik heb zelf geen fluffy vest en de Freggels ken ik wel maar ik keek er bijna nooit naar haha.
  Cindy onlangs geplaatst…Warme winterkleding

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.