Gekocht op Ebay

In Fashion, Shoppen by Ceetje15 Comments

Het regende pakketjes de laatste dagen. En wat is het leuk om ze open te scheuren en ondertussen te denken: “Wat had ik ook alweer besteld?” Er is één bestelling die ik wel bijzonder goed op mijn netvlies had staan, maar daarover strakjes meer. Als je mijn artikel “On it’s way from Ebay” hebt gelezen weet je dat ik een beste bestelling had gedaan (ahum).  De postbode kwam me nu blij maken met de volgende items:

Achterkant

Het is bijna een “Outfit of the day” geworden, maar aangezien het echt te koud is voor dit jurkje doen we dat maar niet. Maar ik vond ‘m zo schattig dat ik toch maar wat foto’s bijvoeg ;)

goed

Dit jurkje vond ik zo leuk omdat de voor- en achterkant een ander patroon hebben. De uilenarmband die ik besteld had, heb ik hier ook om. De kwaliteit hiervan viel een beetje tegen, aangezien de verf niet helemaal netjes zat (ze hadden niet helemaal binnen de lijntjes gekleurd) maar voor die paar Euro… 

goedzijkant

Ook kreeg ik de lip-/oogpotloodjes binnen. Het eerste wat ik dacht toen ik ze zag was: “Uh zo klein”. Ze zijn namelijk maar 7 cm.  Maar ik moet toegeven dat de kwaliteit best goed is. Om de swatches van mijn arm af te  vegen was toch wel wat boenwerk nodig.

potloodjes

Als je wilt weten bij welke verkoper ik het jurkje, de uilenarmband en de potloodjes heb gekocht kijk dan even hier.

Ik ben blij met met nieuwe aankopen, maar ik was echt net die vrouw uit de Zalando reclame toen er een ander pakketje aankwam. Ik bestelde ook nog een Naked palette 2 dupe, maar wist niet of ik deze binnen zou krijgen. Dit artikel was namelijk van de verkooplijst afgehaald, omdat het niet meer verkocht mocht worden. En ik kan jullie vertellen: Ik begrijp nu waarom. Oh boy wat ben ik blij dat ik dit oogschaduw palette nog heb binnen gekregen. Ik zal morgen de foto’s ,met een origineel Urban Decay ter vergelijking, posten. En stay tuned, want ik was echt flabbergested…..

En wat vinden jullie van mijn aankopen? Zijn jullie al benieuwd naar de Naked 2 foto’s van morgen??

 

Ik zou het leuk vinden als je me volgt via Bloglovin :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeGekocht op Ebay

Comments

 1. Babs

  Leuk die jurkjes! ik ben ook een echt jurkjes ‘meisje’ ;)
  Ja, heel benieuwd naar de Naked Palette..!

 2. Beautydagboek

  Dat is een tof jurkje! Ebay is echt mijn nieuwe online shop, het is zo goedkoop dat je voor een tientje haast een hele outfit kunt shoppen :)

 3. Sanne MakeUpGorgeous

  Leuk jurkje ook al is het nu wat te koud om dit te dragen ;). Ik ben zelf ook gek op het ontvangen van pakketjes. Altijd spannend wanneer het in de bus valt :). x

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.