Lancering KittehsCupcakes shirt for Coolcat #ProjectCool

In Fashion by Ceetje23 Comments

Afgelopen donderdag was de lancering van de speciale blogger shirts bij de Coolcat op de Nieuwedijk in Amsterdam. Zes bloggers hebben afgelopen tijd hun eigen shirt mogen ontwerpen voor #ProjectCool for Coolcat.

Kittehs Cupcakes for Coolcat Bloggers event Project Cool

Larissa en Tara van  KittehsCupcakes.nl mochten ook een eigen shirt ontwerpen. Ik volgde de ontwikkelingen hiervan op hun blog. Ook was er een winactie waarbij je het shirt kon winnen en bij de lancering kon zijn met meet & greet. Hier heb ik aan meegedaan, omdat ik hun shirts echt het leukste van alle ontwerpen vind.

Project Cool Coolcat Bloggers Kittehs Cupcakes shirt

Woensdag kreeg ik opeens een mailtje van Larissa en Tara dat ik niet had gewonnen, maar dat ze mijn reactie zo leuk vonden op het artikel. Ze schreven dat ze mijn blog leuk vonden (poink poink poink helemaal happy en springen door de kamer!) en of ik op de perslijst wilde voor de lancering van hun shirt. HELL YEAH!!!!

Coolcat project cool blogger edition nieuwedijk

from hats to heels coolocat bloggers event project ccol

Bijna alle bloggers waren aanwezig. Behalve Rowan van Red Reiding Hood was op vakantie. Nadat alle bloggers werden geïnterviewd was er tijd voor een hapje en drankje. En natuurlijk een praatje met de bloggers. 

Coolcat blogger project cool kittehs cupcakes Larissa Tara Verbon

Ik heb even met Larissa en Tara gepraat en ze natuurlijk bedankt voor de uitnodiging :) Wat een lieve leuke meiden zijn het! Ze mogen echt trots zijn op hun shirt. Ook raakte ik nog met medeblogger Romy aan de praat toen we in de rij hetzelfde shirt wilden afrekenen. Oh ja en ook nog even met Jiami van Lifesplash op de foto geweest.

Jiami lifesplash en Ceetje Coolcat project cool

De zus van KittehsCupcakes Serena was ook bij het event aanwezig. Ik heb haar al eens gesproken op de Beauty Bloggers Masterclass van Grazia. Zij is echt een voorbeeld voor me en ik vond het dan super om weer even met haar te kletsen. En het langst heb ik staan kletsen met Angel. Haar stukjes op Beautylab zorgen letterlijk voor een Laughing Out Loud bij mij.  (en vele anderen. Damn girl schrijf een boek en het wordt echt een bestseller. Ik zweer het je!) Angel zat in dikke bikini stress, want de dag daarna zou ze naar Duitsland gaan met Serena voor een bikini shoot. Haar hilarische artikel daarover lees je hier.

Serena Verbon Beautylab Coolcat bloggers Ceetje.nl

Ook kreeg ik een cadeaukaart waarmee ik het shirt van KittehsCupcakes kan kopen. Ik heb heel lang zitten twijfelen of ik de wit gekleurde of de grijze zou nemen. Uiteindelijk heb ik voor de grijze gekozen. Waar ik later pas achterkwam was dat de print van glow in the dark print is. Dope! Ook kocht ik nog een ander shirt met de tekst: I won’t kiss you my lipstick is too expensive :)

Lipstick t shirt coolcat blogger

Het shirt wat het meest verkocht zou worden van alle bloggers gaat nog een keer in de winkel hangen. Voor nu is het een Limited Edition. In totaal zijn er maar 600 van de shirts van KittehsCupcakes gemaakt.  Je kunt ze online kopen of in geselecteerde Coolcat filialen (Rotterdam Zuidplein, Rotterdam Lijnbaan, Utrecht Vredenburg, Amsterdam Kalverstraat, Amsterdam Nieuwendijk, Almere Stadshart, Nijmegen, Breda, Alkmaar, Leeuwarden, Groningen, Den Bosch, Enschede, Eindhoven, Den Haag, Maastricht, Arnhem en Apeldoorn)

Coolcat Bloggers shirt event Project ccol

De shirts van Larissa en Tara zijn ontworpen met mooie gedachten. Licht en donker is één van de elementen die in het ontwerp terug komt. En dat was afgelopen donderdag eigenlijk ook zo: Het was een prachtige dag waarbij ik veel leuke, lieve mensen heb ontmoet. Maar natuurlijk ook een hele donkere (zeg maar gerust zwarte) dag. Ik wil hier niet teveel op ingaan anders word ik weer heel verdrietig , maar ik ben bijzonder geraakt door de vliegtuigramp. Zelf heb ik zeven keer met de vlucht MH17 gevlogen.  Mijn gedachten gaan uit naar alle nabestaanden. 

Shirt Coolcat Kittehs Cupcakes Blogger Project Cool

Wel wil ik jullie nog een paar outfit foto’s laten zien van het shirt. Deze bewaar ik voor het artikel van donderdag. Het ontwerp gaat namelijk veel verder dan licht en donker, maar daar vertel ik donderdag meer over.

Heb jij de speciale Blogger Shirts al zien hangen bij de Coolcat?

Ik zou het leuk vinden als je me via Bloglovin volgt <3

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeLancering KittehsCupcakes shirt for Coolcat #ProjectCool

Comments

 1. Svenja

  Wat onwijs tof dat je had gewonnen om daar bij te zijn, dat is nog eens tof, Je hebt een hoop prachtige foto’s gemaakt, was vast onwijs gaaf om bij de lancering te zijn!

 2. chucky1012

  Wat tof dat je bij de lancering van de door bloggers ontworpen t-shirts aanwezig mocht zijn ;-)
  Prachtige foto’s.

  Mooie dag Xoxo
  chucky1012 onlangs geplaatst…Nominated

 3. Larissa

  Wat een leuk artikel is het geworden!! Super leuk dat je er was en was heel gezellig je te ontmoeten :))

  Ben benieuwd naar je outfit post!

 4. Natasja

  Wat ontzettend gaaf dat je door je reactie toch uitgenodigd bent!
  Ik snap dat gestuiter best! Good job girl!

  Leuk geschreven en ik ben benieuwd naar je outfit post!
  Natasja onlangs geplaatst…LOTD ♥ Birthday Girl

 5. Anita

  Ik ga snel eens kijken bij de CoolCat! En wat heftig zeg, ik moet er ook de hele tijd aan denken.. brr

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.