Rosé goud is het nieuwe zwart

In Fashion by Ceetje8 Comments

In mijn huis begin ik steeds meer rosé gouden woon accessoires toe te voegen. De warme , maar moderne uitstraling spreekt me heel erg aan. Met sieraden ben ik meestal van het goud en zwart, omdat dit mooi staat bij mijn (gele ondertoon) huidskleur. Maar het is zo zonde om je te laten beperken door wat mooi bij je staat of bij je past.

En omdat ik als een ekster voor rosé goud ga in mijn interieur wilde ik het gewoon ook proberen met sieraden. Ik had dan ook het geluk dat ik bij Lucardi wat moois mocht uitzoeken. Op hun website heb ik heerlijk zitten surfen en uiteindelijk heb ik een paar totaal verschillende sieraden uitgezocht.

Het bij elkaar gezochte setje kon ik op halen bij mijn dichtstbijzijnde Lucardi Juwelier in Haarlem. Een Casio horloge stond al heel lang op mijn wishlist. Ik heb een echte oldschool Casio van mijn vader, maar deze is zilverkleurig en draag ik niet zo vaak. In een heel oud outfit artikel liet ik jullie ook eens mijn zwart/ gouden Adidas horloge zien. Maar ik bombardeer bij deze rosé goud tot het nieuwe zwart ;)

Iets liever zijn de twee armbandjes die ik erbij heb uitgezocht. Het infinity armbandje is heel fijntjes. De armband met kristal vind ik een leuke combinatie van stoer door het leer en romantisch door de shine. Drie totaal verschillende soorten armcandy die allemaal rosé goud kleurig zijn. Ze zijn heel leuk los, maar kunnen ook alle drie samen worden gedragen.

Welke kleur sieraden draag jij het liefst? Goud, zilver of rosé goud?

Liefs Céline

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeRosé goud is het nieuwe zwart

Comments

 1. chucky1012

  Prachtige accesoires!
  Inderdaad is dit het nieuwe zwart.
  Veel zilveren sieraden droeg ik!
  Mooi rose goud heb iknooit geprobeerd…..
  Ik zal er zekere dol op zijn…….

  Xoxo

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.