Filmpje: Mijn lipstick stash

In Filmpje by Ceetje17 Comments

Ik kreeg laatst de vraag of ik een filmpje wilde maken van mijn make-up stash. Nou denk ik dat ik een hele speelfilm van 1,5 uur kan maken van al mijn stash, dus besloot ik het op te delen. Op Facebook stelde ik de vraag welk gedeelte jullie als eerste zouden willen zien en daar werd o.a. lipstick op beantwoord. Dus vandaag begin ik met jullie mijn lipstick stash te laten zien.

Ik kwam later hier en daar nog een verdwaalde lipstick tegen, maar dit is wel het grootste gedeelte. Ik begin met mijn minst gebruikte en eindig met mijn favoriete lipsticks. Veel plezier met kijken en vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal :)

Hoeveel lipsticks hebben jullie in je stash? En wat is jullie favoriete lipstick? 

Ik zou het leuk vinden als je me via Bloglovin volgt :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeFilmpje: Mijn lipstick stash

Comments

 1. Babs

  Die lip paint van de Etos, goede tip! ik ben ook niet zo van de lipgloss, gebruik het soms even snel om mijn lippen te ‘hydrateren’ en die kan ik redelijk ‘blind’opbrengen zonder bang te zijn dat ik buiten de lijntjes schilder.. ;)
  Ik dacht dat ik veel lipsticks had, maar jouw stash slaat alles, hahaha! Ik ga eens kijken hoeveel ik er eigenlijk heb. Grappig om mijn H&M gloss terug te zien en een compliment voor je mooie nagels! x
  Babs onlangs geplaatst…Mijn top 3 Budget beauty producten van 2013

 2. lisa

  Wauw wat een lipstick stash heb jij opgebouwd! Staan een aantal kleurtjes bij die ik zelf toch ook wel erg mooi vind.

 3. me

  Jammer dat je zoveel niet gebruikt, zou ik dan weer wegdoen of niet eens kopen. Ik ben nogal kieskeurig met make up en wil alleen maar dingen die ik ook echt ga gebruiken.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.