Filmpje: Mijn nieuwe kapsel

In Filmpje, Haar by Ceetje12 Comments

In het artikel van gisteren zagen jullie mijn (extreme) kapsels van afgelopen jaren. En vandaag laat ik jullie in een heel kort filmpje mijn nieuwe kapsel zien . Het filmpje staat onder de foto :)

Aangezien ik altijd druk ben en het bezoek aan de kapper vaak uitstelde was het voor mij tijd voor een thuiskapster. Heerlijk iemand die overdag of ‘s avonds kan komt knippen wanneer het mij uitkomt. Een tijdje geleden raadde iemand mij Renate aan. En vanaf de eerste keer dat ze langskwam wist ik direct dat ik mijn vaste kapster had gevonden. Renate knipt super en is ook nog eens een hele leuke meid. Als ze langskomt haal ik vaak wat lekkers in huis en we kletsen behoorlijk wat af. Ik wilde graag een wat stoerder kapsel en een stuk korter, zodat ik het niet steeds in een mini staartje zou doen. Dit was de eerste keer dat ik naar aanleiding van een foto die ik had uitgezocht me liet knippen en vond het best spannend, maar ik ben echt super blij met het resultaat. Het fijne is dat ze ook altijd uitlegt hoe ze het kapsel in model brengt, zodat je het zelf gemakkelijk na kan doen. 

Mocht je ook lekker thuis geknipt willen worden wanneer het jouw uitkomt dan raad ik jullie Renate zeker aan. Check de website van Renate haar bedrijf Knip Imperium hier voor meer informatie.

Renate Knip Imerium

Vergeet je niet te abonneren op mijn Youtube kanaal :)

Ga jij naar een gewone kapper of heb jij ook een thuiskapper?

Als je de Facebook pagina van Ceetje.nl liked komen de nieuwe artikelen automatisch in je nieuwsoverzicht te voorschijn :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeFilmpje: Mijn nieuwe kapsel

Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.