Filmpje: Opgemaakt #1

In Filmpje by Ceetje12 Comments

Vandaag heb ik mijn eerste opgemaakt filmpje voor jullie. Hier laat ik zien welke producten ik afgelopen tijd heb opgemaakt. En of ik ze zo fijn vond dat ik ze nog een keer zou kopen. Bij mij gaan er vaak in één periode heel veel producten op en daarna wat minder (een beetje zoals wanneer je wasmachine kapot gaat het waarschijnlijk niet lang duurt voordat je droger het ook begeeft ;) Daarom weet ik ook nog niet of het een maandelijks terugkomend filmpje wordt of dat ik gewoon wacht totdat het mandje weer gevuld is. Maar voor nu…….enjoy watching!

Welke producten hebben jullie afgelopen tijd opgemaakt? En wat waren jullie favorieten of wat zou je echt nooit meer kopen?

Ik zou het leuk vinden als je me via Bloglovin volgt :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeFilmpje: Opgemaakt #1

Comments

 1. Babs

  Die Shaving oil, die moet ik onthouden. Goede tip!Ik heb laatst mijn Rituals mousse voor de douche weggegooid, die was op.. dat is zo’n product dat ik denk:jammer. Maar ik wissel ook enorm qua doucheproducten :)

 2. Amanda

  Ik heb niet zo vaak tijd om filmpjes te kijken, maar besloot vandaag wel om jouw filmpje te kijken om je beter te leren kennen. Wat ben jij een leuke en spontane meid! Hoe oud/jong ben je eigenlijk? En wat heb je een hoop producten opgemaakt.

  1. Author
   Ceetje

   Dank je :) Ik had wat verpakkingen bewaard sinds ik wist dat ik mijn blog wilde gaan starten, dus het is nu wel extreem veel ja. Ik zie er “wat” jonger uit dan ik ben, maar laten we zeggen dat ik de dertig al gepasseerd ben hahahaha. En ik ben jarig op dezelfde dag als jouw blog, dus ik voel lekker veel winacties aankomen… ;)

 3. Beautyjuf

  Wat een leuk filmpje! Ik vind het altijd geweldig om te zien wat anderen opmaken. Met name of een product hen bevalt of juist niet.

 4. Mariette

  Leuk filmpje

  Ik begrijp alleen niet hoeveel je op maakt, ook andere beautybloggers

  Ik heb het idee dat ik zelf bijna nooit ietsopmaak :)

  Xxx

  1. Author
   Ceetje

   Dank je wel :) Dit was ook wel extreem veel, omdat ik wat extra had gespaard toen mijn blog nog niet online stond.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.