Filmpje: Unboxing / unbagging gewonnen goodiebag

In Filmpje by Ceetje21 Comments

Bij de winactie op het Youtube kanaal van Dit is ons heb ik een heel goed gevulde goodiebag gewonnen. Ik was zo blij als een kind en voelde me al helemaal jarig :) Terwijl ik dit pas over een week ben!  Hou Ceetje.nl dan ook goed in de gaten, want wie jarig is…… precies ;) In de gewonnen goodiebag zit ook een product van een luxe merk waarvan ik nog niets heb. Benieuwd van welk product ik extra hyper en blij word? Kijk dan snel het filmpje……

Unboxing vs unbagging. Ik vind het nog steeds een beetje raar om unboxing te zeggen als ik iets uit een tas haal. Jajaja deze keer zat de tas in een doos, dus kan het ook een unboxing zijn. Maar ik had het er al in een eerder artikel over, waarom heet een goodiebag uitpakken niet gewoon unbagging? Ik heb het net even gegoogled. (ik hou echt van dit werkwoord!) En het was heel opvallend wat er in het zoekresultaat omhoog kwam (ook bij afbeeldingen) Mannen die computer gerelateerde dingen (o.a. spelletjes) uit een tas halen.  En maar één vrouw die een goodiebag unbagged hahaha. Zal ik gaan proberen de google resultaten van unbagging maar eens wat vrouwelijker te gaan maken? 

En hebben jullie wel eens wat gewonnen? En zo ja, wat had je gewonnen? Zo niet houdt dan Ceetje.nl goed in de gaten , want over een week maak je weer kans in een nieuwe winactie!

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeFilmpje: Unboxing / unbagging gewonnen goodiebag

Comments

 1. Alette

  Oeh, leuk dat je gewonnen hebt, het ziet er uit als een leuke goodiebag. Leuk om te zien dat je er zo enthousiast van wordt :D

 2. Manon

  Je hebt echt hele leuke dingen gekregen. Ik moest zo om je lachen toen je zei ik word er een beetje hyper van dat was zo leuk haha!!! Geniet van al je cadeau’s!!

 3. Amanda

  Vind het zo leuk om te zien dat je er blij mee bent :D Geniet er van Céline, maar dat zal vast wel goed komen haha. Heb je het lakje inmiddels al op gehad?

  1. Author
   Ceetje

   De suikerscrub is echt overheerlijk! Die ruikt naar suikerspin :) Helaas blijven mijn nagels maar afbreken en splijten :( Maar zodra ze een beetje fatsoenlijk zijn gaat OPI er natuurlijk gelijk op !

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.