Filmpje: Vlog Flormar Store Amsterdam

In Filmpje by Ceetje23 Comments

Zijn jullie al in de nieuwe Flormar store in Amsterdam geweest? Dit Turkse cosmetica merk opende vorige week de deuren van haar eerste winkel in Nederland. Ik ben deze week naar Amsterdam gegaan om de winkel te bekijken en heb hier een vlog van opgenomen. Ik neem jullie mee en laat een goede impressie van de winkel zien. Het lijkt er trouwens een beetje op of ik grootheidswaanzin heb, want ik heb de camera iets te hoog gehouden terwijl ik mezelf film ;) Terwijl ik maar een kleine opdonder ben. Leerpuntje voor de volgende vlog ;)

Natuurlijk heb ik “wat” gekocht….. Oh jeetje ik mag voorlopig echt niets meer kopen. Ik voel een “No Buy” aankomen. Morgen zal ik de shoplog van mijn nieuwe aankopen van de Flormar online zetten in een shoplog filmpje. En geloof me als ik zeg dat ik wat mooie producten heb gekocht :)

De muziek die jullie steeds aan het begin en einde van mijn filmpjes horen is trouwens gemaakt door mijn neef Jeejaa. En de saxofoon dat ben ik:) Tijdens de impressie van de winkel heb ik natuurlijk ook een nummer van Jeejaa eronder gezet (met aan het einde ook nog een sax riedeltje van mij) Wil je nog meer van deze chille muziek horen dan kun je hier naar Jeejaa zijn Soundcloud gaan.

Zijn jullie al in de Flormar geweest? Zo ja:  hebben jullie al wat gekocht?

Vanaf nu kunnen jullie mij ook volgen via mijn Youtube kanaal.

 

Ik zou het leuk vinden als je me via Bloglovin volgt :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeFilmpje: Vlog Flormar Store Amsterdam

Comments

 1. Lisa

  Ik woon zelf in amsterdam, maar ben er nog niet langs geweest. Misschien aankomende dinsdag of het weekend doen. Ik ben heel benieuwd. De winkel ziet er mooi uit!

  1. Author
   Ceetje

   Ik was er donderdag en het was zo druk (gelukkig niet te zien in t filmpje) dus als het even kan zou ik dinsdag gaan :)

 2. LaraLaurentia

  Wat gaaf dat je sax speelt, dat is iets wat ik ooit nog eens wil. Ik speel nu dwarsfluit en qua grepen schijnt het redelijk op elkaar te lijken.
  Donderdag ben ik even naar binnen gelopen, het is voor mij niets ben ik bang.

  1. Author
   Ceetje

   Ik wilde al sax spelen sinds mijn 10e maar moest eerste nog een jaartje klarinet spelen, omdat ik te klein was voor de sax hahaha. Maar loop gewoon eens een muziek winkel binnen en vraag of je het mag proberen :)

  1. Author
   Ceetje

   Shoplog staat online :) Ja wat zou het fijn zijn als deze winkel zo goed loopt dat ze er meer in Nederland gaan openen.

 3. Kim

  Het lijkt me een hele mooie winkel! Door al die filmpjes van bloggers heb ik echt zin om er ook naar toe te gaan :)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.