Facelook Sunkissed & review Demak’Up Expert producten

In FOTD by Ceetje22 Comments

Van Demake’Up kreeg ik een pakket vol producten uit de nieuwe Expert lijn. In het pakket zaten ook vier facelooks ter inspiratie. Ik wilde de Extreme Smokey Eyes look maken. Want dat is natuurlijk de beste uitdaging voor de nieuwe reinigingsproducten die speciaal geschikt zijn om longlasting en waterproof make up er goed af te halen. Maar toen ik gisteren naar buiten keek bedacht ik me. Het zonnetje flirtte met mij! Ze straalde heerlijk op mijn gezicht, bezorgde me rode wangetjes. En dus besloot ik terug te flirten met de Sunkissed look.

Ogen dicht en genieten maar. Smakkkkk en je krijgt van mij een kusje terug hoor zonnetje! Huh ze laat een gouden zonnestraal achter op mijn lippen.

Demak up facelook sunkissed ceetje

sunkissed faclook demakeup

Op mijn lippen draag ik een longlasting lipstick van de Hema (oud kleurnummer 12) Daaroverheen heb ik een beetje  gouden oogschaduw gedaan. Vriendje zag mij kusjes geven aan de zon en wilde er ook eentje. Het goud bleef goed aan mijn lippen zitten en de lipstick gaf niet af. Kissproof dus <3

sunkissed red gold lips rood gouden lippen

sunkissed facelook demak up

Perfecte test dus om de nieuwe Expert range producten van Demak’Up te gaan gebruiken om deze look eraf te halen. Ik gebruikte kleine en grote wattenschijfjes. Deze hebben aan één kant een honingraat structuur om ultra doeltreffend de make up te verwijderen. Ook gebruikte ik de wattenschijfjes met lotion en de reinigingsdoekjes die ook geschikt voor waterproof make up zijn.

demak up expert lijn facelook review

Met 2 fasen lotion en een kleine wattenschijfje haalde ik de longlasting lipstick met gouden oogschaduw van mijn lippen. Ik gebruikte hiervoor de kant met de honingraat structuur, waardoor het er in één veeg af was. Wel zou ik de wattenschijfjes nog beter vinden als ze de randen aan elkaar zouden maken, zodat ze minder snel pluizen als je zo uit de verpakking trekt of gebruikt. De grote wattenschijf gebruikte ik om mijn wenkbrauwen mee schoon te maken. De honingraat kant vind ik persoonlijk iets te ruw om rechtstreeks op mijn (gevoelige) ogen zelf te gebruiken.

nieuwe lijn demak up expert review wattenschijfjes reinigings doekjes

De lotion pads verbaasde me, want hiermee werden mijn ogen een stuk sneller schoon dan de Demak’Up pads voor de gevoelige huid. Als laatste de doekjes om het hele gezicht mee te reinigen. Deze ruiken trouwens heel lekker en zijn super sterk. Tijdens mijn vakantie had ik deze ook mee, waar ik mijn washandje vergeten was. Dus nadat ik mijn gezicht hiermee had schoongemaakt, gebruikte ik ze als washandje voor mijn gezicht en dat ging goed, zonder dat ze kapot gingen! Goedwerkende producten dus die Expert range lijn! 

De Demak’Up Expert range producten zullen van 1 juni te verkrijgen zijn.

Wat is jullie favoriete product om je make up mee af te halen? 

Volg Ceetje.nl via Bloglovin of Facebook zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste artikelen.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeFacelook Sunkissed & review Demak’Up Expert producten

Comments

 1. Cynthiiiaa

  Oh, heerlijk wijf ben je toch C! Ik houd van je looks, toch net wat anders .. Elke keer weer! Leuk ook die foto’s erbij waar je alles eraf hebt gehaald. De doekjes en de pads zijn gewoon kunstwerken. :p Fijne producten, zelf moet ik ze ook nog uitproberen, maar nu. Ik het heb gelezen.. I need to hurry!

 2. Beautyjuf

  Wat een gave look! Ik vind je lippen er geweldig uitzien :-) Je watjes zijn heel vies, iekk..! Dat geeft al aan hoe goed ze werken ;-) Fijne Paasdagen!

 3. wendy

  Mooie look heb je gemaakt. Het lijken mij ook erg fijne producten. Thanks for the review

  Ik heb een leuke giveaway op mijn blog. Zou leuk zijn als je meedoet :)

  XxX

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.