FOTD: Oh So Special Lashes

In FOTD by Ceetje25 Comments

Eindelijk weer eens FOTD :) Vanwege  werk draag ik 4/5 dagen in de week het make up merk van mijn werk. Dat doe ik met veel liefde en is geen probleem, maar dit beperkt wel mijn looks die ik rustig thuis maak van andere merken. Vandaag heb ik een look voor jullie die ik met oud & nieuw droeg. Ingrediënten: Sleek Oh So Special oogschaduwpalette, Sleek Rose Gold blush, MAC Please Me lipstick, Hema kunstwimpers en een paar glazen champagne :)

Fake lashes Hema lash glue essence Sleek oh so special

Het is me eindelijk gelukt om goed kunstwimpers aan te brengen! Ik had al een beetje geoefend, maar helemaal perfect werd het niet. Ik oefende met hele goedkope nepwimpers en bijbehorende lijm. Maar om eindelijk goed resulaat te krijgen weet ik nu wat je nodig hebt: Goede kunstwimpers  en goeie lijm. Ik gebruikte voor deze look de full lashes van de Hema van echt haar (€5,-) en de lijm is van Essence en koste maar €2,89. Kortom nog steeds erg budget maar wel heel fijn werken.

Fake lashes Hema Sleek oh so special Lash glue Essence

Voordat ik de wimpers opbracht heb ik er een klein stukje af geknipt aan de binnenkant , want mini meisje = mini oogjes  = mini false lashes! Daarna heb ik de lijm erop gedaan en terwijl ik deze ongeveer 30 seconden liet drogen deed ik het volgende: Ik pakte de wimpers aan beide zijden vast (liefst beide zijden met een pincet, zodat de lijm netjes blijft) en ik maakte een golfbeweging met de wimpers. Ik buig ze dus steeds, zodat ze wat soepeler zijn als ik ze opbreng en dus beter in vorm op mijn ogen kan aanbrengen. Na 30 seconden is de lijm goed en heb ik ze aangebracht. 

Sleek Oh So Special full face look MAC Please me

Mijn wenkbrauwen heb ik trouwens ingekleurd met het matte Flormar palette waar je hier een review over kunt lezen. Het is wat warmer dan ik ze normaal heb, maar ik vind het denk ik wel mooi.

Gebruiken jullie wel eens kunstwimpers? Hebben jullie nog een truckje om ze beter op te brengen? 

Ik zou het leuk vinden als je me via Bloglovin volgt :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeFOTD: Oh So Special Lashes

Comments

 1. Babs

  Keurig gedaan, ziet er echt gaaf uit! Ik heb altijd veel moeite met het opbrengen van die valse ‘krengen’ zoals ik ze wel eens noem (omdat ik gek wordt van het gepriegel)maar laatst lukte het eindelijk. Ik heb een keer via het internet ‘halve’ wimpers gekocht en dat ging prima. De hoekjes gaan niet steeds los. Ook kan je eerst de lijm op je echte wimperrand opbrengen, dat werkt ook goed.
  Babs onlangs geplaatst…Couperose goodbye! Dank bo medical!

  1. Author
   Ceetje

   Ja en die Essence lijm is ook wel heel fijn. Veel beter dan dat er meestal bij de wimpers zit. Fijne tip, ga ik volgende keer proberen met die valse krengen hahaha

 2. Cindy

  Wat staan die wimpers je goed! Wauw. Maar doet dat niet ontzettend pijn met er af halen? (ik heb dus nog nooit nepwimpers opgehad, is ook niet nodig eigenlijk, maar ik vroeg het me af) Mooie look!
  Cindy onlangs geplaatst…BodieBoost – het kookboek

  1. Author
   Ceetje

   Nee het eraf halen gaat eigenlijk heel makkelijk. Ik heb best gevoelige ogen, maar heb hier geen probleem mee gehad :)

 3. Sanne Marlijn

  Staat echt hartstikke mooi! Ik weet niet wat het is met kunstwimpers, maar bij mij is het altijd net of ik ‘dakkapellen’ boven mn ogen heb hangen.. ik moet hele subtiele hebben wil het bij mij een beetje natuurlijk staan.
  Sanne Marlijn onlangs geplaatst…La VieSagista

  1. Author
   Ceetje

   Als je het een keer wilt proberen raad ik je zeker de wimperlijm van Essence aan. Dat maakte het voor mij een stuk makkelijker om goed vast te plakken.

 4. Cynthiiaa

  Oh wow, ze zitten er ook echt goed op hoor! Strak tegen de wimperrand, lijkt net echt zo. :) Good job lady! Ik vind je lipstick trouwens ook echt lovely, looks good on ya!
  Cynthiiaa onlangs geplaatst…Lorde Meets Cynthia.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.