Lush Lemony Flutter

In Huidverzorging by Ceetje17 Comments

In Londen kocht ik een full size van de Lush Lemony Flutter. Ik had een tijdje geleden al een beetje in een sample potje mee gekregen. Maar aangezien het super zuinig in gebruik is, was dit potje pas na een half jaar leeg.

review lemony flutter lush creme

In een full size verpakking zit 50 gram en kost €10,65. Waarvoor kun je Lemony Flutter allemaal gebruiken? Ik gebruik het voornamelijk om mijn nagelriemen mee in te smeren. Ze worden zo heerlijk zacht en verzorgd. Maar ook mijn ellebogen en soms zelfs gewoon mijn hele handen als ze heel droog zijn.

nagelriemen verzorgen lemony flutter lush reviw

In geval van ernstige droge lippen nood (en dus geen Labello in de buurt) gebruik ik de Lemony Flutter ook om mijn lippen mee in te smeren. Waarschuwing: als je dit zelf thuis ook wilt doen moet je er van op de hoogte zijn dat er kans is dat je je lippen wilt aflikken.

lemony flutter lush creme nagelriem verzorgen

Want de geur van dit product is echt om op te eten. Hij ruikt heerlijk naar limoenijs. Vaak verwen ik mijn nagerlriemen in de auto als we onderweg zijn. Don’t worry, niet terwijl ik rijd. Maar vriendlief vraagt altijd iets als: “Ben je aan het snoepen?” Omdat je niet om de geur  heen kunt.

lush lemony flutter nagelriem creme

Wat ik ook leuk vind bij Lush producten is dat je altijd kunt zien wie het product heeft gemaakt. Ik ben echt fan van de Lemony Flutter van Lush. De geur en de werking en had ik al gezegd dat ie heel lekker ruikt ;)

Ben jij al bekend met de Lemony Flutter van Lush? Waarmee verzorg jij je nagelriemen?

Maak kans op een make up pakket met o.a. W7, Fogan en Essence producten. Klik hier om naar de winactie te gaan.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeLush Lemony Flutter

Comments

 1. Natascha

  Ik heb al zoveel goede verhalen over dit product gelezen. Na het zien van jouw mooie foto’s wil ik hem helemaal ook eens proberen.
  Natascha onlangs geplaatst…Mallorca Baby!

 2. Amy

  Ik gebruik Lemony Flutter al jaaaaaren en voel me echt kaal als ik het niet in huis heb, haha. Ik gebruik het iedere dag minstens een paar keer! :) Oh en mooie foto’s heb je gemaakt!
  Amy onlangs geplaatst…Producten van de week #16

 3. me

  Ik ben inmiddels bezig met mijn tweede potje, gebruik een pot net iets langer dan een jaar (ik smeer meerdere keren per dag zomer en winter) en een tip is om het originele potje in de koelkast te bewaren en in een reispotje en (met een theelepeltje) een hoeveelheid te doen om zo te gebruiken, komen er niet teveel bacteriën in de originele pot en bederft het ook minder snel…jammer als je het weg moet gooien omdat het bedorven is want daar is het gewoon te duur voor. Grote voordeel vind ik ook dat het je nagels ook wat witter maakt door de citroen die erin zit, altijd witte randjes, mooi omdat ik mijn nagels niet te vaak kan lakken omdat mijn nagels niet tegen remover kunnen.

  1. Author
   Ceetje

   Wat een goede tip zeg. Ga gelijk de grote pot in de koelkast zetten. En ik wist niet eens dat het je nagels witter maakt :)

 4. Melissa

  Over het product kan ik niet veel zeggen(ik heb geen kennis) , dus hierbij wat een heerlijke en prachtige foto’s heb je genomen :D het geeft je review ineens zo veel glans!
  Melissa onlangs geplaatst…Busy May

 5. Beautyjuf

  Oeh la la, ik ben nu wel ontzettend nieuwsgierig naar de geur ;-) Het lijkt me een heel fijn product! Tof dat je deze ook voor je ellebogen kunt gebruiken. Jammer dat er geen Lush bij mij in de buurt zit :-(

 6. Anna

  Ik heb echt al zoveel goeds gehoord over de Lemony Flutter! Ik wil hem zelf ook graag eens proberen.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.