Palmolive Oriental showergel en reminder sauna korting

In Huidverzorging by Ceetje5 Comments

Eind november schreef ik een artikel met daarin een kortingscode voor de sauna. In het kort nog even een reminder:

Palmolive orental douche gel

Een sauna korting van  50% of het tweede sauna kaartje gratis op SpaOnline.com! Met de code Ceetje305 kun je gebruik maken van deze actie. (er kunnen maximaal 25 mensen gebruik maken van deze code, dus wees er snel bij)

Mocht je te laat zijn met deze code niet getreurd: Met de Palmolive actie kun je het tweede sauna kaartje gratis krijgen. Hoe dit werkt? Heel simpel: Koop bij de  Jumbo  twee Palmolive douche producten.  Hierbij kun je met de streepjescode een bestelling maken op www.spaonline.com/palmolive . Hier staan alle spa’s die meedoen aan deze actie. De kortingsvoucher ontvang je binnen 5 min in de mail en deze neem je mee naar de spa van je keuze.

Palmolive showergel oriental 
palmolive douche product orientaals
Maar nu het dus december is kun je ook gewoon twee Palmolive producten kopen en met die streepjes code je korting innen. Tijd om dus even twee heerlijke showergels in huis te halen. Ik ben gek op Azie en de geur van alle bloemetjes daar maakt mij echt happy. Vandaar dat deze twee Oriental producten dan ook goed bij mij passen.
 
Lekker douchen, ogen dicht en je in een warm land wanen…..door de geur. Heerlijk! En nu moet ik echt eens naar de sauna gaan, want het is er nog steeds niet van gekomen :(
 
Welke douchegel gebruik jij nu?
Ik ga langzaam richting de 500 Bloglovin volgers. Volg jij Ceetje.nl al?
Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjePalmolive Oriental showergel en reminder sauna korting

Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.