Simply Skin: Skin Recovery Facial Serum

In Huidverzorging by Ceetje14 Comments

Misschien herinneren jullie je de overheerlijk chocolade srcub nog wel? Korte omschrijving: Alsof ik met een chocolade mousse mijn gezicht scrub :) Simply Skin maakt alle producten met veel liefde met de hand. Alle producten zijn SLS en parabenen vrij. En het grootste gedeelte (80-100%) van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. De producten worden gemaakt en verkocht in Weesp en er zijn nog een paar locaties in Nederland waar ze verkocht worden. En de producten zijn natuurlijk in de webshop te bestellen.

Review Simply skin facial recovery serum

Ik vind het altijd zo leuk om alle positieve berichten te lezen op de Facebook pagina van Simply Skin. Vooral mensen met een probleemhuid (acné, eczeem, extreem droog etc) hebben veel baat bij hun producten.Toen ik een tijdje geleden in Weesp was ben ik even langs de winkel gegaan. Tja en ga dan maar eens met lege handen naar huis. Ik kocht voor €16,50 het Skin Recovery Serum. Dit zegt Simply Skin over het serum:

The Skin Recovery Facial Serum can be used on skin that has been damaged by weather conditions, central heating or skin conditions such as acne.  It may also benefit mature skin and aid in premature aging as it contains a number of oils which are high in anti-oxidants, reputed to be benefical in anti-aging products.

Simply Skin review serum

Omdat ik een nieuwe gezichtsverzorgingslijn (leuk woord voor scrable)  aan het testen ben belandde het serum in mijn “nog te testen” bak. Maar tijdens een vriendinnetjes date met Efke realiseerde ik me dat dit serum misschien wel een hele fijne voor haar kon zijn. Efke heeft namelijk droge plekjes op haar gezicht. Voornamelijk haar voorhoofd en ogen zijn heel droog. En dus heeft ze het Skin Facial Recovery Serum getest.

Recovery facial serum simply skin review

Ik moet er even bij zeggen dat ik het serum zonder doosje heb gegeven. Dit had ik beter wel mee kunnen geven, want daarop staat dat je het serum het best op een vochtige huid kan aanbrengen als de poriën open zijn. Dit zorgt ervoor dat het product beter door de huid word opgenomen. Dit vindt Efke van het serum:

Simply Skin Recovery Facial serum review

Als eerste ruikt het serum echt goddelijk. Alsof je een sauna binnen loopt, heerlijk ontspannend. Het pompje werkt met een luchtdruk systeem waardoor je niet kunt doseren. Dit is wel jammer. Gelukkig is het serum wel heel zuinig, want één pompje is meer dan genoeg voor je gezicht. Ze gebruikt het serum nu op haar voorhoofd, ogen en het restantje van het pompje op haar handen. Het duurt wel even voor het is ingetrokken. Dit komt waarschijnlijk doordat er vele voedende oliën inzitten zoals Argan- en kokosnoot olie. En doordat ik het doosje met gebruiksaanwijzing niet mee had gegeven heeft ze het op de droge ipv vochtige huid opgebracht.  Voor de normale huid op haar gezicht was dit serum iets te voedend en ontstond er een pukkeltje. Het serum werkt echt heel erg goed op een extreem droge huid. De droge, schilferige plekken op haar voorhoofd zijn verdwenen en ook haar ogen zij niet droog meer.

Review facial recovery serum simply skin

Op onderstaande foto zie je heel goed waar het serum op mijn huid ligt, want de rest van mijn hand is nog heel droog.

Serum voor extreem droge huid review

Heb jij last van een extreem droge of schilferige huid dan is dit Skin Recovery Facial Serum van Simply Skin echt iets voor jou.

Heb jij last van droge plekjes of heb je juist een vette huid?

Win een make up pakket met o.a. Fogan, Essence, W7 en ELF producten. Kijk hier hoe je mee kan doen.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeSimply Skin: Skin Recovery Facial Serum

Comments

 1. chucky1012

  Ik ken het product niet maar het klinkt heel goed! Ik heb erg last van een zeer droge huid.Niet duur en waar kan ik dit nog meer kopen want Weesp ligt niet bij mij naast de deur.
  Dank je.

  Fijne dag Xoxo
  chucky1012 onlangs geplaatst…Heerlijke producten

  1. Author
   Ceetje

   Ook in Amsterdam bij Delight Yoga op de Weteringsschans en The New Label Project op de Rozengracht kun je de Simply Skin producten kopen. En online, maar morgen komt er een mooie kortingscode online :)

 2. Lindsay

  Ik heb last van drove huid op voorhoofd en neus maar ben ool gevoelig voor acne. Ik gebruik de Simply Skin Dry Skin facial serum en dat werkt uitstekend

 3. saskia

  Ik hou van dit soort merken! met de hand gemaakt en natuurlijk! troepjes vrij! heerlijk! lijkt me een fijn merk! ik ga zo eens even op de webshop kijken!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.