Bobbi Brown powder brush dupe

In Kwasten by Ceetje5 Comments

Alweer ga ik jullie een beetje gek maken met een vakantie liefde: Deze Bobbi Brown powder brush dupe kocht ik in Thailand. Na een tijdje gebruiken is het één van mijn favoriete poederkwasten geworden. 

poederkwast Bobbi Brown review dupe ebay

Bobbi Brown poeder kwat review dupe

Voor hooguit drie Euro kocht ik deze Bobbi Brown dupe (of eigenlijk gewoon namaak) kwast. Het gaat mij  niet zozeer om het merk wat erop staat. Ik ben niet zo iemend die persé Chanel nep tas wilt hebben omdat er toevallig Chanel opstaat. Al hoewel ik een Céline bag wel zou waarderen, maar dan liever een echte hahaha. (Nog ff door sparen Ceetje!)  Niet merk bewust, maar meer om hoe de kwast aanvoelt kocht ik deze.

dupe Bobbi Brown powder brush review

Hij is qua lengte niet heel groot, maar de haren zelf zijn gelukkig wel vol volume. Hij is ideaal voor losse poeder. Neemt niet te veel op, maar afblazen/ shaken is wel nodig omdat de haartjes lekker tegen elkaar aan zitten. 

review Bobbi Brown powder brush dupe

Nu ben ik even op Ebay gaan zoeken naar een soortgelijke kwast. Het lijkt erop of de Eco tools van bamboo er wel wat van weg hebben. De echte vind je via deze link en kost $12,90. De nepperd, die volgens mij wel veel kleiner is en $1.39 kost, vind je hier

Welke kwast gebruik jij voor je poeder?

Ik ga richting de 500 Bloglovin volgers. Volg jij Ceetje.nl al?

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeBobbi Brown powder brush dupe

Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.