Make up kwasten belt Ebay

In Kwasten by Ceetje24 Comments

Op mijn werk draag ik er al eentje: Een make up kwasten belt. Een handige draagbare manier om je make up kwasten steeds bij je te hebben. Eigenlijk gewoon een veredeld  heuptassie  ;) En ik hoorde dat het heuptasje opnieuw hip ging worden…..

Ebay brush belt goedkope kwasten belt review

Nu heb ik niet zo heel vaak visagie klusjes buiten mijn werk om. Maar als ik bijvoorbeeld een vriendinnetje ga opmaken merk ik dat de tafel al snel bezaaid ligt met make up en kwasten. En dan is het handig voor zo’n chaootje als ik om in ieder geval je tools voor het grijpen te hebben.

make up kwasten belt ebay goedkoop

Op Ebay ging ik opzoek naar een simpele kwasten belt en vond hem hier voor maar €7,- inclusief verzendkosten. Gotta love Ebay :) Deze verkoper heeft alles snel en netjes geleverd. 

review make up kwasten belt ebay brushbelt

De brush belt is gemaakt van kunstleer en heeft een verstelbare riem. Er zitten drie lagen in. De voorste en achterste hebben allemaal verschillende maten vakjes voor je kwasten. De middelste laag is één groot vak. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken om reinigingsdoekjes in te doen.

Ebay brush belt review make up

Ebay kwasten belt make up nrush belt

Of ik m veel zal gebruiken weet ik nog niet, maar ik ben wel heel blij dat ik m heb. Mocht ik bijvoorbeeld weer mensen moeten opmaken in een Hema Beauty shop in shop dan kan ik mijn eigen kwasten belt meenemen :)

Maak jij weleens andere mensen op? 

Maak kans op een leuk make up pakket bij de nieuwste winactie.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeMake up kwasten belt Ebay

Comments

 1. Babs

  Handig, ik ken die tassen, alle visagisten hebben er zo eentje! Niet lachen, maar ik heb ook zo een vakantietasje-belt liggen, gebruik hem als ik muziek wil luisteren. Stop mijn mobieltje erin, koptelefoon eraan, handig als ik iets aan heb zonder zakken ;)
  Babs onlangs geplaatst…Review Melkmeisje Douche foams

  1. Ceetje

   Ik had ze in de jaren 90 ook om hoor ;) Maar gelukkig komt alles weer terug. Deze zomer ben je er gewoon hip mee Babs!

 2. Cindy

  Wat handig, zeker als je andere mensen op maakt. Ik doe dat niet, dus zo’n belt is voor mij ook niet nodig. Maar hij is wel erg leuk, alleen al voor de heb zou ik ‘m willen haha. Wel heb ik een tasje waar ik kwasten in kan doen, dan kan ik ‘m oprollen en zo meenemen.
  Cindy onlangs geplaatst…Hoera, het is juni!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.