Helemaal zen: Ontspanningsmassage bij Spa Manda

In Lifestyle by Ceetje7 Comments

Druk, druk en nog eens druk. Laatst vertelde ik al dat naar de sauna gaan voor mij een verplichte manier van ontspannen is.  Dat heb ik dan ook eindelijk gedaan. Ik boekte er ook gelijk een massage bij als cadeautje voor mezelf. En toen bedacht ik me dat ik dat eigenlijk veel vaker moet doen. Niet alleen naar de sauna, maar ook mezelf een cadeautje geven. En dan niet in de vorm van een lipstick (want daar heb ik er al een stuk of 100 van) maar echt door een uurtje ontspannen.

Ervaring Spa Manda Haarlem massage salon

Op zoek dus naar een goede sauna bij mij in de buurt. Via Treatwell gaat dit heel makkelijk. Wat ik ook fijn vind is dat je gelijk foto’s van de salon (je kijkt toch naar de sfeer) ziet en de recensies van andere klanten. Tussen alle massage salons in Haarlem viel me gelijk die van Spa Manda op. Ik hield mijn agenda naast de online agenda van die van hun en boekte een lekkere ontspanningsmassage.

Massage Haarlem Spa manda review

Aangekomen bij Spa Manda werd ik heel vriendelijk verwelkomd door Laila. En terwijl ik me aan het vergapen was aan het sfeervolle interieur ,en druk foto’s aan het maken was, verontschuldigde ze zich dat het er niet zo netjes uit zag. Terwijl ik juist helemaal onder de indruk was J Ik kreeg een heerlijk kopje thee van een zelfgemaakte theemix van bell en stevia blaadjes. Laila vertelde dat een goede massage al begint bij binnenkomst en dat de klant niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk tot rust moet komen als ze in haar salon zijn.

Massage salon haarlem spa manda review ervaring

Review massage spa manda haarlem salon

Met een trap werd ik naar boven geleid waar verschillende massage kamers waren. Er draaide een rustig muziekje en de temperatuur was ook goed. Zelf vind ik het namelijk niet fijn als een massage ruimte te koud is. Wat voor mij nieuw was is een soort hangmatje onder je hoofd waar je handen in konden hangen. Echt prettig, want als je ze langs je zij of hoofd doet gaan mijn armen wel eens slapen en das niet fijn. Met dat hangmatje voorkom je dat.

massage olie vier elementen vuur

Ik had gekozen voor de Siamese Elements Aromatherapy massage. Op een schaaltje stonden vier flesjes. Er werd niet gezegd welk element in welk flesje zat, maar door te ruiken moet je je keuze maken. Super grappig, want bij de eerste geur dacht ik al gelijk: Yessssszennnn. Terwijl er ook een geur bij zat die me echt tegen stond. Ik had blijkbaar gekozen voor Fire. Deze olie is goed voor je mind om tot rust te komen. Kijk goed uitgezocht Ceetje!

Spa Manda Haarlem massage review

Toen ze begon met masseren gingen mijn gedachten alle kanten op: “’Oh boy dit is relaxed. Zouden ze ook Facebook hebben?(ja dus) Dit moet gedeeld worden! Mmmm dit wil ik elke week wel. Hoe ga ik geld besparen om regelmatig hier een massage te krijgen. Misschien minder make up kopen? Oh ja ik lig hier om te ontspannen…” En terwijl mijn gedachten steeds rustiger werden werd ik dat zelf ook. De massage is niet al te heftig en dat is nieuw voor mij. Meestal neem ik er eentje waar je flink gekneed wordt. Maar deze was echt heerlijk ontspannend.

Spa Manda Haarlem ervaring

Stiekem ben ik nog steeds aan het bedenken hoe ik hier regelmatig naar terug kan komen. Misschien elke dag een kwartje op een schoteltje leggen hahaha. Wat een heerlijke massage en Spa Manda is echt zo klantvriendelijk. Zo krijg je ook na je massage nog een kopje thee en vers (als in echt vers en dus geen blik!) fruit. Ja een hele dikke aanrader!

Wat doe jij om lekker tot rust te komen?

Vandaag de laatste dag om met drie winacties meedoen.Wil je weten welk kijk dan hier.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeHelemaal zen: Ontspanningsmassage bij Spa Manda

Comments

  1. Cindy

    Ik neem ook eens in de zoveel tijd een massage. Meestal val ik aan het eind van de massage net niet in slaap, maar wel zo in de ontspanningsmood. Het is meer een natuurgeneeskundige massage. Heerlijk!
    Cindy onlangs geplaatst…Food: Back to basic

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.