Hoe een otter mijn smartphone redt…..

In Lifestyle by Ceetje4 Comments

Wat is het verband tussen een Ray Ban, Nikon camera, smartphone en een otter…. ik zal het jullie uitleggen : Ik ben lomp. Zo lomp dat er zelfs een speciale hastag is #lompeceetje is op mijn instagram . Hier kun je bijvoorbeeld op zien hoe ik mijn Chanel lipstick, handscanner van de Appie, vers gemaakte pesto en een glas kapot gooi.

smartphone bechermen tegen schade

Mijn telefoon ging ook minstens twee keer per dag op de grond. Mensen denken wel eens dat ik overdrijf met dat aantal. Maar das nie waar nie. En mijn Samsung Galaxy s3 mini heeft het nog wonderbaarlijk lang zonder echte scherm schade volgehouden. Totdat ik een avondje in Breda ging stappen en het zo gezellig werd dat hij in de shoarma tent zijn echte laatste harde knaller maakte.
De heel zomer liep ik nog met een telefoon met flinke scherven (en dus soms ook glas splinters in mn duim) door. Zo verslijt ik ook een stuk of drie zonnebrillen per zomer. Ze vallen gewoon van mn hoofd alsof het haren uit mn kop zijn. Vriendin Efke heeft al een paar keer gezegd dat ik een Ray Ban moet kopen. Ik verklaarde haar natuurlijk voor gek..wat ik? Das zonde van mijn geld. Hij pleurt toch zo op de grond of ik ga erop zitten. Haar denken was: als iets duur of waardevol (kan hetzelfde zijn, maar hoeft natuurlijk niet ) is ben je er extra voorzichtig mee. Als voorbeeld gaf ze mijn Nikon spiegelreflexcamera. Die heb je nog nooit laten vallen (dammit she’s right).

review otterbox telefoonhoesje

review otterbox vover

Terug naar de kapotte telefoon. Er moest nu echt een nieuwe komen. Want niet alleen het schermpje bezorgde me (splinter) pijn, ook de gods gruwelijke traagheid van het meest gebruikte apparaat in mn leven bezorgde me pijn. In mn hoofd zeg maar. Dus na lang twijfelen besloot ik voor de grote zus van mn oude telefoon te gaan, de Samsung Galaxy s5 mini.  Maaarrŕrr dan wel met een stevige cover. En nu komt dus die otter in beeld….

otterbox cover review otterbox telefoonhoesje telefoonhoesje otterbox samsnung galaxy s5 hoesje

Ik vond het perfect telefoonhoesje voor #lompeceetje. Deze Otterbox cover is van flexibel siliconen materiaal gemaakt en…. tadaaa schokabsorberend. Zelfs de knopjes aan de zijkant hebben een beschermlaag. Maar did I try it??? Vreemd genoeg viel mijn nieuwe telefoon opeens een stuk minder (lees nog niet gevallen). Maar ik heb hem zojuist bewust op de grond laten vallen. Hij stuiterde een beetje, maar gelukkig nog helemaal heel. Om de boel extra te beschermen bestelde ik er ook een screenprotector bij. 

Zo fijn dat deze Otterbox mijn nieuwe smartphone beschermt tegen mijn eigen lompheid. Nu moet er nog een Ray Ban van onbreekbaar materiaal uitkomen;)

Is jouw telefoon/ camera/ zonnebril wel eens kapot gevallen? 

SA2

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeHoe een otter mijn smartphone redt…..

Comments

 1. chucky1012

  Jeetje wat vervelend van je oude smarthphone.
  De nieuwe is zo mooi.
  Leuke cover.
  Ben benieuwd als je een zonnebril koopt en wat voor één.

  Xoxo

 2. Babs

  Lompe lieverd, hahaha. Ik sloop alleen mijn leesbrillen. Zit er dan nog maar 1 glas in.
  Weet je dat ik nog steeds het hoesje gebruik die ik via jou heb gewonnen? Hij is dubbel, dus ook de voorkant is beschermd. Er zit nu pas 1 krasje in en ik heb hem al 2-3? jaar. Is een supergoed hoesje. Als ik een nieuwe koop wil ik weer eentje met zo een stevige flap, maar die jij hebt ziet er ook stevig uit :)
  Babs onlangs geplaatst…Reisbeker voor verse thee

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.