Later als ik groot ben wishlist

In Lifestyle by CeetjeLeave a Comment

Ik roep het al jaren: “later als ik groot ben dan…” gevolgd door een grote diversiteit aan dingen die ik graag zou willen doen, meemaken of hebben. Maar dat later is eigenlijk nu. Ik ben nu groot. Nou ja niet in lengte, maar wel in leeftijd. En het leuke is dat er dan ook een paar dingen van die “later als ik groot ben “wishlist uit gaan komen. Er blijven natuurlijk genoeg dingen om over te dromen. Maar hoe ik mijn interieur zou willen is eigenlijk al tijden hetzelfde.

In het artikel “Create it your way” zagen jullie al een paar prachtige foto’s voorbij komen hoe we het graag zouden willen. Zo zou mijn vriend graag een stenen muur in de kamer willen. Of dit gaat lukken weet ik nog niet, omdat dit de kamer optisch kleiner maakt. Maar de natuurlijke met industriële combinatie voelen we allebei zeker.En nu we bezig zijn met ons huis gezellig te maken speuren vriendlief en ik regelmatig het internet af naar mooie plaatjes. En laatst is de eerste stap naar ons droom interieur gezet. We hebben een tafel laten maken. We hebben hem al in huis, maar ik heb er nog geen mooie foto’s van.

Wel kan ik jullie de tafel laten zien hoe hij in de showroom stond. Hij is op maat gemaakt bij de Sfeerfactor. Het leuke is dat ze daar ook een design krabpaal gaan maken voor ons. Exact het model weten we nog niet, maar ik kwam al een leuk plaatje tegen. Die krabpaal is zeker nodig, want helaas hebben de katten er een handje van om aan de bank te gaan krabben en dat willen we natuurlijk niet. Al speurend naar een mooie hoekbank kwamen we deze van Otto tegen. Ik vond het wel grappig dat daar op de achtergrond ook een stenen muur te zien is.

Bij onze nieuwe tafel willen we graag witte stoelen zoals die van Eames. Ook staat de La Chaise chairvan Eames al heel lang op mijn wishlist. Hij zit denk ik niet echt comfortabel, maar ik vind hem zoooo mooi. De koperen bollamp zag ik laatst bij Woonfabriek. De kleur in combinatie met het design vind ik echt prachtig. Helaas vindt vriendlief de kleur niet zo mooi. Wat hij wel graag zou willen is minder tierelantijntjes en gewoon een paar mooie accessoires. Het wordt bij ons (door mijn toedoen) vaak een zooitje aan leuke interieur accessoires . Ik ging eigenlijk naar de HEMA site voor de witte blokjes structuur vaas als rustige eyecatcher, maar ik kwam erachter dat ze tegenwoordig nog heel veel meer verkochten voor in huis. Zoals deze boekenkast  die qua kleur heel mooi bij onze vloer zou passen.

Een mooie rendierenhuid  zou ik ook heel mooi vinden. Ik noem het altijd een Rudolf. Maar doordat het toch een soort van politiek (dierlijk) incorrect is houd iets me tegen. Als laatste hebben we nog een leuke nieuwe salontafel / bijzettafel nodig die bij ons nieuwe interieur gaat passen. Al surfend kwam ik er een tegen van steigerhout en buizen.

Zodra ons huisje echt helemaal af is zal ik wat mooie foto’s maken en er een artikel van maken. Maar voor nu blijven we nog even lekker snuffelen op het WWW en beetje bij beetje die prachtige spulletjes aanschaffen.

Wat staat er op jouw “Later als ik groot ben “wishlist?

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeLater als ik groot ben wishlist

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.