Not So Perfect Challenge: Wie durft mee te doen?

In Lifestyle by Ceetje21 Comments

Ultra gezonde salades, perfect gelakte nagels, op de crosstrainer in hippe sportbroek, fijn gestylde interieur foto’s. Op Instagram en blogs lijkt het wel alsof iedereen het perfecte leven nastreeft. Ik merk dat ook ik mijn best doe om mijn leven op het www er rooskleurig uit te laten zien. I welcome you to my REAL life: 

Afgebroken nagels van het harde werken,  dikke allergie ogen bij het opstaan, kroket en pizza menu’s , na mijn maandelijkse rondje hardlopen een reep chocolade naar binnen gooien, langs de kant van de weg staan omdat mijn auto weer eens niet start, mijn vers gemaakt pesto laten omvallen, wakker worden met “messy hair and DO care/ I woke up looking like sh*t  “kapsel.

Not So Perfect Challenge

Zoals mijn vaste volgers wel weten ben ik lomp. Ik laat regelmatig een duur oogschaduw palette aan gruzelementen vallen, omdat ik haast heb. Zit vaak onder de blauwe plekken van….tja waarvan eigenlijk? Ben een ramp in rustig koken. En zo kan ik nog wel even doorgaan. En toen ik gisteren het allerlaatste velletje wc papier van de rol afscheurde (vergeten met boodschappen doen)  bedacht ik me: “F*ck it” ik ga een Instagram Challenge doen waarin ik het Not So Perfect life van Ceetje laat zien. Tien dagen lang een foto van een situatie die je niet zo snel op je “I wanna look awesome” Instagram account plaatst. Ik maakte al eerder een artikel met foto’s die het net niet helemaal waren, maar zelfs daar heb ik nog censuur gepleegd door de aller lelijkste foto’s weg te laten. Maar nu ga ik een stapje verder…..En ja, ik ga er heus nog wel een mooi filter over de foto’s heen gooien (of zal ik dat gewoon ook niet doen?).

Ik heb geen onderwerp per dag bedacht zoals bij de meeste Instagram challenges gebruikelijk is. Gewoon omdat je niet wat wat het leven brengt. En om nou persé een patatje oorlog naar binnen te schuiven, omdat food het onderwerp van de dag is. Mwoahhhh misschien heb ik die dag toevallig wel zin in een kant en klare Appie salade die er hipster uitziet. Met zelfspot (want vaak lach ik zelf het hardst om mijn “not so perfect life en acties” ) ga ik deze uitdaging aan.  Een beetje zoals de Het is oké quotes van Glamour. Kortom ik ga voor humor, positiviteit, zelfspot en een beetje sarcasme;)

Ik daag jullie uit om mee te doen met de #notsoperfectchallenge op Instagram. Ben benieuwd naar jullie  de bloemen zijn al lang verlept maar staan er nog, in deze broek zie ik eruit als een ongeschilde aardappel maar zit zo lekker, dit feestje was eigenlijk geen reet aan gezicht, de baby huilt nu al drie uur drives me crazy traan, iets te lang zwart gebakken biefstuk, de afwas al drie dagen niet gedaan, enzovoort enzovoort foto’s. 

Maandag 20 juli ga ik beginnen met deze Not So Perfect Challenge op mijn Instagram account. Wil je alleen gluren? Volg mij dan door hier te subscriben. En voor wie mee wilt doen: gebruik de volgende hashtag #notsoperfectchallenge .

Ik daag jullie uit! Wie durft en doet mee? Laat dan gelijk even je Instagram account achter in de comments zodat ik je in deze challenge kan volgen.

 

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeNot So Perfect Challenge: Wie durft mee te doen?

Comments

 1. Lilian

  Oh, deze challenge zou echt iets voor mij zijn! Helemaal in de zomervakantie probeer ik vaak nog wel wat baksels die finaal mislukken enzo ;-) Helaas kan ik geen foto’s meer maken met mijn smartphone, dus ik kan niet meedoen. Maar ik zal jullie volgen, zodat ik weet dat ik niet de enige ben haha :-)

 2. Efke

  Gaaf!! Ik heb er nu al zin in:). Dat wordt dus toch een instagram-account aanmaken denk ik….

  1. Author
   Ceetje

   Jeej welkom op Instagram lieve @e.f.k.e :) kunnen we tenminste allebei de #efkeenceetje gebruiken!

 3. Manon

  Ik ga eens even kijken of ik mee doe, meestal hou ik me nooit aan challenges haha! wel leuk bedacht zeg!

 4. Natascha

  Wat een onwijs leuk idee van je dit! Ik ga je zeker volgen en ga misschien zelfs wel mee doen haha. Top idee; ik ben het helemaal met je eens dat het soms lijkt of iedereen glamourleventjes leidt, terwijl het ‘echte’ leven natuurlijk ook andere aspecten bevat.

 5. Tamara

  Leuk ik doe dit nu al dus waarom zou ik dan lekker niet mee gaan doen ?

 6. Marieke

  Ha, waarom ook niet :-) Ik doe gewoon mee! Ik ben namelijk echt absoluut niet perfect, dus dat moet goed komen haha. Mijn instagram account is @greenblushnl.

  1. Author
   Ceetje

   Super leuk Marieke! Ik ga je volgen en ben benieuwd naar je Not So Perfect foto’s ;)

 7. Cynthiiaa

  Haha shit, dit is echt goed bedacht zeg! Ik heb het ook vaak dat het, hét net niet is. Het lukt mij dan ook niet om nog foto’s te maken of om het goed op beeld te krijgen, want mijn mood staat er niet naar. Dit is iets te ver buiten mijn comfort zone, ondanks dat vermeld ik het wel vaak als ik film, omdat mijn leven ook zo is + ik wil niet dat men denkt dat ik een perfect life heb, because gurl.. I ain’t! Weet je wat? Fuck dat. Als ik zo’n momentje kan vastleggen – want die komt vast wel! – dan ga ik het ook posten! Ben benieuwd naar je collectie dame!

  1. Author
   Ceetje

   Jouw video’s zijn echt da bomb en je foto’s perfect! Maar ben wel benieuwd naar zo’n out of your comfort zone momentje ;). Hopelijk zie ik m volgende week verschijnen op de #NotSoPerfectChallenge !

 8. Sabne

  Haha i’m in! Sowieso een instagram nerd en challenges..love itttt! Helemaal dit soort challenges want echt, ben alles dan perfect. ;)
  Insta: Sabsstyle

 9. Pingback: This is my life #week29 - Beautyspots.nl

 10. Pingback: Hoe laat ik mijn blog opvallen? - Beautylab.nl

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.