BeWich Luv Potion Matte Lipsticks

In Lipsticks by Ceetje25 Comments

Twijfel, twijfel, twijfel…… Ja ik doe het toch gewoon. Deze twee plaatjes van lipsticks online zetten. Waarom ik het niet zeker wist? Omdat , na veel Googlen, ik niet veel wijzer werd waar ze te koop zijn. Ik kocht deze dan ook in Thailand. Maar net als die prachtige blush zijn ook deze te mooi om niet te laten zien.

Lipstick in flower case review bewitch thailand

Be Witch luv potion lipstick review

BeWitch Luv potion Lipstick review Thai make up

Zie het dan ook maar als een eye candy artikel. Of een stukje reisadvies voor beauty lovers die naar Thailand (of Azië) gaan. Want oh mennnn wat hebben ze fijne make up van onbekende merken daar! 

Luv Potion BeWitch lipstick Matte lips review

Deze lipsticks waren voor Thaise begrippen niet echt goedkoop. Namelijk de volle €8,- per stuk. Een echt luxe product en waarschijnlijk te vergelijken met een MAC lipstick voor ons. Nou weet je…eigenlijk zaten er wel wat overeenkomsten tussen deze BeWitch matte lipsticks en die van MAC. Als eerste ruiken deze minstens net zo lekker en hebben ze dezelfde fijne houdbaarheid.

Swatch luv potion lipstick mat

De eerste kleur die ik laat zien zit tussen koraal/roze en zalm in. Deze was wat makkelijker aan te brengen op de lippen. Ook de finish was wat sheerder (dus minder mat)

Coral mat lipstick luv potion bewitch review

Mat Coral lipstick swatch luv potion

En dan de knalroze ♥ Zeker een favoriet van mij. Hij blijft beter zitten dan de andere kleur en droogt ook matter op. Echt zo jammer dat deze niet in Nederland te krijgen zijn.

Knalroze matte lipstick dupe mac

neon pink mat lipstick lip swatch full face

Mat pink lipstick MAC dupe

Sorry ladies dat ik jullie blij maak met een dode mus…Maar ik beloof jullie dat als ik deze ooit weer tegenkom ze extra inkoop voor een winactie. Want wat een eye candy….de verpakking, de kleuren, de geur. Oh nee dan wordt het nose candy ;) 

Wat vinden jullie van deze Thaise lipsticks?

Vandaag de laatste dag om kans te maken op een oogschaduwpalette

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeBeWich Luv Potion Matte Lipsticks

Comments

  1. Beautyjuf

    Oh, wat een schattige hulzen (en doosjes)! Heerlijke ‘hebbedingetjes’. Ik vind beide kleuren heel erg mooi. Ze zijn mooi fel en goed gepigmenteerd. Beiden staan je prachtig!
    Beautyjuf onlangs geplaatst…Win: 10 nagellakjes

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.