BE creative brilliant shine lipstick 020 Poppy

In Lipsticks, Review by Ceetje20 Comments

Bij de make up swap die ik met Anke deed zat deze BE creative lipstick. Ruim een jaar geleden reviewde ik al een lipstick van dit merk. Toen was het er eentje uit de Intense lijn. De andere lipstick serie die verkocht wordt heet de Brilliant Shine. En deze kleur 020 Poppy is daar één van. 

BE creative ici paris lipstick poppy brilliant shine review swatch

Dit zegt ICI Parix XL over de lipstick: De BRILLIANT SHINE LIPSTICK is een romige lipstick die de lippen een intense kleur geeft samen met een hoge bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Zijn formule bevat zonnefilters die beschermen tegen UVA-stralen, die de oorzaak zijn van huid veroudering. Deze bekwame balans van de verschillende ingrediënten geeft een unieke prestatie: soepelheid, glans, verzachting en hoog beschermingsniveau.

review lipstick be creative 020 poppy swatch lip

De eerste lipstick die ik had van BE creative was bijzonder goed gepigmenteerd en had ook best een glans. Maar deze doet zijn naam meer dan eer aan en glimt inderdaad behoorlijk. Ik vind het fijn dat er geen parelmoer glans op zit, maar echt alleen een brilliant shine. Toch ben ik niet echt fan van hoogglans lipsticks. Net zoals ik niet van de lipgloss ben. Dat heeft meerdere redenen: 1: Het blijft minder goed zitten dan een mattere lipstick. Daarom kan een lipstick mij vaak niet mat genoeg zijn. 2: Doordat het wat vloeibaarder is gaat hij wat sneller in de lijntjes zitten. 3: Het geeft veel sneller af en ,doordat Miss Lomp mijn middle name is, gebeurt het dus regelmatig dat het daardoor op plekken terecht komt waar je je lipstick liever niet wilt hebben (denk aan je nieuwe witte trui).

review be creative lipstick poppy brilliant shine

Al deze bovengenoemde eigenschappen heeft de BE creative Brilliant Shine lipstick ook. De houdbaarheid is dus niet echt geweldig. Ook al moet ik er wel bij zeggen dat het iets beter wordt als je hem goed afhapt (maar hey dan is de grootste shine weer weg).  De manier waarop hij van je lippen verdwijnt gaat dan gelukkig wel weer heel subtiel en zorgt ervoor dat het langzaam verdwijnt en er niet raar uitziet. Ik zou bij deze lipstick eigenlijk echt een lippotlood moeten gebruiken. Cause I’m getting old and wrinkled :( 

be creative lipstick review 020 brilliant shine

De kleur is een bijna een chameleon te noemen. De kleur zelf niet, maar de manier waarop hij in verschillend licht anders lijkt te zijn, doet me denke aan deze lipstick van Illamasqua. Soms een beetje bruinig, dan weer gewoon knalrood en soms met een zalmroze ondertoon. Op de swatch foto (die in echt daglicht is gemaakt) ziet het er zo uit:

swatch be creative lipstick poppy

Met een daglicht lamp ziet hij er al weer een stuk roder uit op de lippen. Zie hem shinen: 

lip swatch be creative poppy 020 lipstick

Ik zou deze lipstick niet snel opdoen als ik bijvoorbeeld zou gaan stappen. Volgens mij dans ik hem er nog af! Maar misschien moet ik hem (met lippotlood eronder) maar eens een tweede kans geven als ik bijvoorbeeld wat rustigs ga doen. Een filmpje moet ie toch wel overleven?!;)

BE Creative is exclusief bij ICI Paris XL te krijgen. De lipsticks kosten €12,99. 

Ben jij al bekend met BE creative? Wat heb je ervan in huis?

Doe jij al mee met de winactie? Maak kans op een kleurrijk oogschaduwpalette. Klik hier om mee te doen.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeBE creative brilliant shine lipstick 020 Poppy

Comments

 1. Lonneke

  ik ken het merk persoonlijk niet maar heb het wel op blogs vaker gezien. De kleur vind ik wel erg mooi. Hopelijk blijft het inderdaad met een lippotlood eronder langer zitten.

 2. Jana

  De kleur vind ik erg mooi :) Hij glanst zo ontzettend mooi. De rode kleur is zo mooi intens :D De perfecte rode tint als je het mij vraagt :D x

 3. Sanne

  Ik herken mezelf enorm in dit verhaal. Je bent de hele dag aan het bijwerken. Mij teveel werk en dus blijft hij in de kast liggen. Zonde want voor een paar euro meer had je gewoon een MAC lipstick kunnen hebben. Vokgende keer beter!

 4. Tamara

  Lipstick, lipgloss, foundation, highlighter, bronzen, eyeliner = denk dat ik rond ben?

 5. Nicky

  HAhhah, dan dans je het eruit.. maar dat willen we niet. Jammer dat het niet lang blijft zitten maar het is wel een mooi kleurtje.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.