Etos long lasting lipstick 001

In Lipsticks, Review by Ceetje14 Comments

Deze lipstick van Etos had ik al zo vaak in en op (swatch) mijn handen gehad. Maar op één of andere manier kocht ik hem nooit. De kleur vond ik echt prachtig, maar misschien omdat ik al heel veel van dezelfde soort roze heb dat hij toch nooit in mijn winkelmandje belandde.

long lasting lipstick etos review nr 01

review lipstick etos long lasting 01

Totdat er laatst een 30% actie was bij Etos waardoor ik het niet kon laten hem toch te kopen. En daar lag hij dan in mijn “nog te reviewen mandje” En zo snel als dat ie erin ging ging ie er ook weer uit. Alleen niet voor mijzelf, maar voor de make up swap die ik laatst met Anke hield. Ze vertelde mij namelijk dat ze gek van matte lipsticks is. En op de swatch in de winkel leek hij best mat. Leek….voel je hem aankomen?!

review etos long lasting lipstick 001

review long lasting lipstick etos nr 01

Maar goed, nadat ik hem verstuurd had voor de swap kocht ik hem gelijk weer voor mezelf, want die kleur was sooo me :) De huls is mooi slank en heeft een metallic gloed. So far so good. Het opbouwen van kleur kun je goed met deze lipstick. Persoonlijk houd ik er niet zo van. Geef mij er maar eentje die eruit ziet als een lik knalroze Histor verf op je witte muur .

swatch longlasting lipstick 01 etos review

Eenmaal op de lippen valt hij mij helaas heel erg tegen. Het is een mooie kleur, begrijp me niet verkeerd. Maar er zit een soort shine over terwijl ik echt dacht dat hij matter zou zijn. Hij voelt wel fijn en bijna voedend aan op mijn lippen. De lange houdbaarheid  van deze longlasting lipstick vind ik ook tegenvallen. Hooguit een uurtje of twee en een drankje, maar een snack overleefde hij helaas niet. De lipstick kost €5,- en dan ga ik toch echt liever voor deze longer lasting lipstick, die veel langer blijft zitten en nog goedkoper is ook.

review lip  swatch etos lipstick long lasting

roze bloem in haar clip

 

Al met al helaas een bummer van een lipstick. Tenminste met de verwachtingen die ik er van had dan (mat, pigmentbom en kissproof). Vind je een lipstick fijn die je kunt opbouwen en geen droog gevoel aan je lippen geeft, dan is deze misschien wel wat voor jou.

Welk make up product viel jou tegen in gebruik?

Er lopen op het moment vier winacties. Wil je meedoen? Kijk dan hier.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeEtos long lasting lipstick 001

Comments

  1. Petra

    Jammer dat hij je behoorlijk tegenvalt…Toch vind ik de kleur je eigenlijk wel heel mooi staan, maar producten behoren op dat gebied gewoon prettig in gebruik te zijn, anders word je er echt niet vrolijk van…zonde!
    Petra onlangs geplaatst…Hoera ….150 volgers & Winactie….

  2. Neziya

    De kleur is wel weer mooi! Jammer dat ie zniet zo longlasting is en het meer shiny is. Maar de kleur staat je erg mooi!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.