Etos Matt finish lipstick 003

In Lipsticks, Review by Ceetje13 Comments

Matte lipstick..I love ‘m big time. De laatste lipstick die ik van Etos kocht was een beetje een bummer, maar ik ga voor een nieuwe serie. Nieuwe ronde nieuwe kansen!

review matt finish lipstick etos 03 (2)

Ik koos de roze nummer 003 uit. Toch jammer dat ze geen namen , maar nummers geven…boring! De lipstick kost €3,- wat natuurlijk niet duur is. De verpakking is niet echt super interessant. De zilveren huls doet me een beetje aan de pure shine lipsticks van de HEMA denken. Hij belooft een matte finish te hebben. 

etos lipstick matt finish review 03

review etos lipstick matt finish kleur 03

Bij het swatchen merkte ik al dat hij vrij stroef opbrengt. Dat wordt oppassen, want Miss clumsy herself ziet het al weer voor zich: Nieuwe lipstick opbrengen om vervolgens af te breken van stroefheid. Het pigment is goed, maar niet bijzonder intens. 

etos matt finish lipstick 3 review

swatch etos matt finish lipstick 03 review

Op de lippen brengt hij ook stroef aan. Vind ik zelf niet zo erg op mijn lippen, want de hoop is dat hij hierdoor ook langer blijft zitten. Nadeel daarvan is wel dat de lipstick een beetje tegen de rand van de huls aangaat, met kans op de “drop it like it’s hot” catastrofe. 

review matt finish lipstick etos kleur 03 swatch

De finish zelf is niet mega shine, maar ik vind hem ook weer niet erg mat. Hij maakt zijn naam wat mij betreft dan ook niet waar. De kleur is prachtig, maar gaat wel een beetje in de lijntjes zitten. De houdbaarheid is goed. Zelfs beter dan de longlasting versie van Etos. Bij het verwijderen of slijten op de lippen blijft er wel wat kleur in de lijntjes zitten.

matt finish lipstick pink etos lippenstift

Al met al een lipstick die ik wel aardig vind, voornamelijk door de kleur,  maar de Etos heeft me nog niet echt overtuigt. Maar ik geef het niet op, drie maal is scheepsrecht. Dus stay tuned voor een nieuwe serie.

Heb jij wel eens een Lipstick van Etos geprobeerd? Beviel die?

Ik ga langzaam richting de 500 Bloglovin volgers. Volg jij Ceetje.nl al?

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeEtos Matt finish lipstick 003

Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.