HEMA Long Lasting Colour 105 en Caring Topcoat

In Lipsticks, Review by Ceetje23 Comments

Dat ik gek ben van de Longer Lasting lipstick van HEMA weten jullie misschien nog wel. Bijna een jaar gelden schreef ik een review over de prachtige roze versie. Maar er is nog een langhoudende lipstick serie te koop bij HEMA. De Long Lasting Colour. Dit is niet een echte lipstick vorm, maar lijkt een beetje op de Max Factor Lipfinity.

Long lasting colour lipstick HEMA review 105

Die van Max Factor koop je in een setje van twee. Eén is de lipstick en de topcoat zit er altijd bij. Toen deze net geintoduceerd waren (al weer heel wat jaartjes geleden) heb ik hier een aantal van gekocht. Maar je bleef altijd zitten met ongebruikte topcoats. Want eentje thuis en hooguit nog eentje in je tas is mer dan genoeg. HEMA pakt het anders aan. Ze verkopen de lipcolour en topcoat los. En dat scheelt uiteindelijk. Want voor de Long Lasting Colour betaal je €4,- en de Caring Topcoat maar €3,- En dat is een stuk goedkoper dan de MAC Factor Lipfinity of de L’Óreal Infallible. Maar blijft deze ook net zo goed zitten?

review long lasting colour lipstick hema 05

De kleurtjes spraken me eigenlijk nooit zo aan van deze serie. Totdat ik bij Marloes de nummer 105 zag. Wat stond ie haar goed! Ik was benieuwd of deze mij ook zou staan, omdat ik toch wel een bleekscheet ben. Dus tijd om deze te testen. De applicator werkt lekker nauwkeurig. Je kunt één laagje opbrengen of twee voor een nog intenser resultaat. Wel merk ik dat als ik hem wat dikker aanbreng hij iets droger aanvoelt op de lippen. Maar daar heb je natuurlijk de Caring Topcoat voor. Deze zorgt ervoor dat er een mooie glans overheen komt en geeft je lippen gelijk een wat verzorgder gevoel.

review caring topcoat long lasting lipstick hema

Tijd om de swatch te laten zien: Ik haal deze Long Lasting Colour lipstick er trouwens af met de 2 fasen oogmake up reinigingslotion. Deze is eigenlijk bedoelt voor je ogen, maar werkt ook als een tierelier om lang houdende lipstick eraf te halen.

swatch long lasting lipstick hema 105 review

Ik was zo benieuwd hoe deze mij zou staan. En ik moet zeggen dat ik hem echt knallend vind! Ik had eigenlijk nog niet echt een dieproze kleur die richting fuchsia gaat met een blauwe ondertoon (goed voor optisch wittere tanden) De houdbaarheid is inderdaad heel erg goed. Pas na een uur of vier wordt hij aan de binnenkant een beetje minder mooi. Daarna slijt hij gelijkmatig van je lippen af. Hoe dunner je hem probeert aan te brengen hoe beter hij blijft zitten heb ik het gevoel. 

hema long lasting lipstick 105 colour review

review hema long lasting lipstick roze paars

Durf jij wel eens een ander kleur lipstick te dragen dan je gewend bent?

Maak kans op het Sleek Storm oogschaduw palette. Klik hier om naar de winactie te gaan.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeHEMA Long Lasting Colour 105 en Caring Topcoat

Comments

 1. Petra

  Wat fijn dat Hema deze apart in het assortiment heeft, want inderdaad bleef je met de topcoats zitten…de kleur is erg mooi, daar houd ik wel van…zelf durf ik het wel om een andere kleur te dragen als de normale tinten….Alleen afgelopen week kreeg ik een tip van een make up artieste, en het advies wat ik kreeg lag wel heel dicht bij wat ik echt zeer regelmatig draag….( dilemma: toch terug naar mijn comfort zone?)
  Petra onlangs geplaatst…Spiegeltje, spiegeltje op mijn make up tafel!..Wishlistje!

 2. Bertine

  wat een super mooie kleur, staat je ook erg goed! ik heb de rode variant, maar draag m nooit omdat ie wel afgeeft op mijn tanden!

 3. Lies

  Wat een mooi kleurtje en staat je ook erg goed! Eerder droeg ik eigenlijk altijd dezelfde kleuren, maar ik merk dat ik nu toch sneller eens een ander kleurtje probeer om te kijken hoe die staat.
  Lies onlangs geplaatst…Opgemaakte producten! #3

 4. Cynthiiaa

  Haha, you’re so damn right over de lippenbalsems die je overhoudt! Ik heb ook nog enkele liggen, terwijl zo’n lipfinity al bijna op is. Gorgeous kleur, ik vind het je echt goed staan hoor C! Handig dat je die balsem erbij kunt kopen + deze ziet er ook een stuk fijner uit, niet zo boterig.

 5. Hetje

  Die twee fasen reinigingslotion van de Hema; werkt die echt goed? Want ik had altijd de reinigingsmelk van Garnier (de rose) en die hebben ze helaas ‘verbeterd’, nou, nu werkt die voor geen meter meer en ben ik nog steeds op zoek naar een alternatief! Tot nu toe zonder resultaat….uhh ik heb het trouwens over reiniging van oogmake-up. Wel zo handig om nog even te vermelden ;)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.