HEMA longer lasting lipstick kleur 01, 05 en 06 review

In Lipsticks, Review by Ceetje15 Comments

Eén van mijn eerste lipstick reviews was die van de matte longer lasting lipstick van de HEMA. Nog steeds is het één van mijn favoriete lipsticks ever. Ik reviewde toen de kleur 01, maar vandaag laat ik jullie ook nog twee andere kleuren zien. Deze serie vind ik stiekem nog fijner dan de Pure Shine. Ik zal jullie zo vertellen waarom, maar laat ik beginnen met een introductie van kleurnummers. Van links naar rechts de 06, 01 en 05:

HEMA longer lasting lipstick review (01)

Nummer 01 is mijn grote favoriet. De kleur is wederom een knal roze met blauwe ondertoon (maakt je tanden optisch witter) Het pigment is ook heel goed en bij alle kleuren kun je met één laagje je lippen mooier maken. De houdbaarheid is zo goed dat ze van mij wel Long Lasting hadden mogen heetten. Ik schreef hier al eerder over in een oude review van nummer 01. Daarin probeer ik uit leggen waarom ik hem Long Lasting waardig vind.

review hema longer lasting lipstick 01 (02)

Dan deze fel rode nummer 05. Deze heeft een klein beetje een oranje ondertoon. Ik zat laatst in de auto toen er een race motor in deze kleur voorbij kwam en ik dacht gelijk: De nummer 05 noem ik bij deze racing red!

review hema longer lasting lipstick 05 (03)

Als laatste nummer 06 van de Longer Lasting serie. Deze lijkt in eerste instantie best op de 05. Maar schijn bedriegt, want ze zijn zeker wel verschillend. Deze 06 is namelijk wat dieper van kleur. Wat klassieker. Wat meer fluweel-achtig op de lippen. Om deze hardnekkige kleuren eraf te krijgen gebruik ik trouwens deze 2 fasen lotion. Daarmee verwijder je ze heel snel en gemakkelijk.

review hema longer lasting lipstick 06 (04)

Swatch time: Hier zie je  van links naar rechts de 01, 05 en 06. Hier kun je al beter het verschil zien van de twee rode tinten.

swatches hema longer lasting lipstick 01 05 06 (05)

lip swatch hema longer lasting lipstick 01 05 06 (06)

review swatches hema longer lasting lipstick full face (07)

Al deze Longer Lasting lipsticks hebben een matte finish, iets waar ik heel erg van houd. Vaak trekken dit soort lipsticks ook minder snel in de lijntjes. Dus hip voor de jongere meiden en handig voor de oudere dames. Ze brengen stroever aan dan die van de Pure Shine. Zelf heb ik hier geen probleem mee, omdat ik weet dat ze dan extra lang blijven zitten. Hoe lang ze blijven zitten? (ik ga nu even in de spiegel kijken hoeveel er nog op zit sinds vanmiddag) Héél lang! Ik heb meer dan zes uur geleden mijn lipstick opgedaan. Mijn lunch bestond uit een broodje waar een klein beetje de lipstick aan ging zitten. Maar blijkbaar heeft dat kleine beetje afgeven niet uitgemaakt, want ook het diner heeft ie overleeft. De binnenkant van mijn lippen zijn nu wel een klein beetje minder intens van kleur. Maar jongens, jongens wat een fijne houdbaarheid hebben deze!

hema review longer lasting lipstick 01 05 06 (08)

Deze Longer Lasting lipsticks hebben mijn kloppend beauty hartje veroverd. De kleuren ,pigmentatie, matte finish en lange houdbaarheid zorgen ervoor dat ze tot mijn persoonlijke favoriete budget lipsticks zijn gekroond. En dat voor maar € 3,50 per stuk.

Welke kleur is jouw favoriet?

Ik ga richting de 500 Bloglovin volgers. Volg jij Ceetje.nl al?

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeHEMA longer lasting lipstick kleur 01, 05 en 06 review

Comments

  1. Laura

    Ben gek op de make-up en gezichtsverzorging van de Hema en deze lipsticks zien er ook zo chic uit! Ik ga binnenkort weer even een kijkje nemen ;)

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.