Hema Longer Lasting lipstick nr 01

In Lipsticks by Ceetje28 Comments

Ik wil jullie even voorstellen aan één van mijn favoriete lipsticks. De Hema Longer Lasting lipstick in kleur 01. Deze staat zeker in mijn top vijf en ik draag hem dan ook vaak. Er zijn meerdere redenen waarom ik deze zo fijn vind: De eerste is dat hij echt lang blijft zitten. Sommige merken noemen hun lipstick “Long Lasting”, maar zijn na één drankje al volledig van je lippen verdwenen. Hema noemt deze “Longer Lasting”. Klinkt raar maar voor mij zit er verschil tussen deze twee termen. Longer Lasting blijft vaak wat langer zitten dan normaal. En aangezien ik volgens mij lipstick vreet als een malle is Longer Lasting een must. Gewoon eentje die na een drankje nog een beetje zit.  Maar dan heb je nog Long Lasting. (volg je het nog?)  Dit is wat mij betreft een lipstick die , zonder naar om te kijken, een paar uur goed blijft zitten.  Deze overleefd drankjes, hapjes en het liefst een hele maaltijd. Nou beste Hema: Deze blijft zo lekker goed zitten dat jullie deze van mij mogen upgraden. Van Longer naar Long Lasting :)Hema Long lasting lipstick 01

Nog een reden is dat hij mooi slijt. Sommige lipsticks brokkelen, maar deze slijt heel mooi vanaf de binnenkant van je lippen. Als ik ‘m bijwerk, hoeft dit eigenlijk alleen maar aan de binnenkant te gebeuren.

De derde reden dat dit een favootje is, is dat hij een prachtige matte finish heeft. Dit heeft natuurlijk als nadeel dat je  velletjes iets beter ziet, maar dat valt hier reuze mee. Ook valt het mee dat hij niet zo super droog is. Tuurlijk hij is alles behalve hydraterend en voedend, maar ik voel m niet zitten ofzo.

Long lasting lipstick 01 hema

En dan nu de voornaamste en belangrijkste reden: Vanaf de eerste keer tot de dag dat ik de foto’s uit dit artikel maakte: Mijn vriend zegt altijd als ik deze op heb: “Wat heb je een leuke lippenstift op” En geloof me als ik zeg dat hij vele kleuren voorbij ziet komen, maar alleen bij deze zegt hij dat. Keer op keer ( hij is wel heel consistent in zijn lipstick favo ;)

Hema long lasting lipstick 01

Ik ben blij dat ik deze ontdekt heb. Het is de moeite waard om even te kijken bij de Hema. Let wel goed op: De stickers van deze serie lijken in de verste verte niet op de echte kleur van de lipsticks. Wat ook een beetje (boel) jammer is dat deze serie lipsticks  geen namen heeft maar alleen kleurnummers. Ik noem hem dan vanaf nu ook: Fuchsia Favo !

Oh en had ik al gezegd dat hij maar €3,50 kost:)

En wat is jouw favoriete Long(er) Lasting Lipstick? 

Ik zou het leuk vinden als je me volgt via Bloglovin :)

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeHema Longer Lasting lipstick nr 01

Comments

 1. Babs

  Die kleur staat je zeker goed!Vroeger ( god, ik lijk wel een bejaarde ;) had ik zo een longlasting lipstick van Max Factor? volgens mij, maar die sloot mijn lippen helemaal af, zo een 2 in 1 ding…bleef wel zitten, maar kon mijn lippen nauwelijks bewegen..o ja, dan moest er nog zo een gloss overheen de hele tijd om het soepel te houden :)

  1. Author
   Ceetje

   Ja je bedoelt de Lipfinity zeker? Ik had daar ook 3 kleuren van (ook ‘n beetje bejaard ;) )Heb ze laatst met stash opruimen maar weggedaan. Ze waren een “beetje” oud geworden hahaha

 2. Evy

  Leuke kleur!
  Ik heb gister nog allemaal make-up gekocht om een artikel van te maken. Helaas ben ik deze lippenstift niet tegen gekomen bij de Hema! Ik heb daar in plaats daarvan een hele fijne eyeliner gevonden :)

  1. Author
   Ceetje

   Ja ze hebben leuke nieuwe spulletjes he?! Ik heb zelf de softeyeliner pen van de Hema :) Welke heb jij gekocht?

 3. lisa

  3 euro 50? Ik liep de Hema lipsticks altijd voorbij omdat ik dacht dat ze een beetje overpriced waren. Maar na dit artikel ren ik juist naar de lipsticks toe haha. thank you!

 4. Julia

  Ik zoek al een tijdje een goedkope lipstick in die kleur en ik denk dat dit dus een goede kandidaat is. Hij staat je trouwens mooi!

  1. Author
   Ceetje

   Dank je Josie:) Heb net ook even op jouw blog gegluurd en klinkt misschien raar, maar je blog straalt een bepaalde warme sfeer uit. Misschien door de foto’s ofzo, maar zit er heel goed uit!

 5. me

  Dat de kleuren niet overeenkomen heb ik inderdaad gemerkt bij de proeflipsticks, jammer genoeg allemaal kleuren die mij net niet staan, ik kan eigenlijk alleen nude-kleurtjes dragen en die moeten dan ook de goede kleur hebben anders lijk ik nog een clown hahaha

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.