Look met Inglot blush, oogschaduw en lippaint

In FOTD, Lipsticks by Ceetje15 Comments

Vorige week konden jullie de review zien van mijn eerste Inglot freedom system blush en oogschaduws. Ik had jullie nog de lippaint review en een look van al deze Inglot producten beloofd. En belofte maakt schuld :) 

Review Inglot lippaint 51 swatcht

De lippaint zit in een klein potje van 4,5 gram en de kleur die ik jullie laat zien is nummer 51. Eerlijk gezegd ben ik nooit zo’n fan van lipstick met kwastje aanbrengen. Ik ben gewoon een jantje ongeduld en dan is hopseflops lipstick erop nou eenmaal veel sneller. Maar vol goede moed haalde ik de kwast door het potje en ik was echt verbaasd over de structuur ervan. Hij leek wel te smelten aan mijn kwastje en dat vond ik een goed teken, want soms zijn lippaints veel te hard. Maar deze smeerde echt heel fijn over mijn lippen. De kleur is een mooie nude zonder glitter maar met mooie glans. Ee perfecte kleur voor een look met knallende ogen. En dat is precies wat ik van al mijn Inglot producten heb gemaakt.

Review swatches Inglot lippaint 51

Swatch Inglot lipppaint 51 amc review

In mijn vorige Inglot review schreef ik dat ik niet wist hoe ik de pannetjes uit het freedom system moest halen. Er kwamen al een paar goede tips binnen. Maar toen ik afgelopen weekend een dagje Amersfoort deed stond mijn hart even stil toen ik opeens een Inglot winkel zag. Had ik even geluk…Gelijk naar binnen gegaan, waar ik door een hele enthousiaste medewerkster werd geholpen. Ze liet me zien hoe ik ze met een pincet eruit kon halen. Thuis heb ik een paar met pincet en een paar met een hele sterke magneet eruit gehaald. Als je producten nog vers zijn adviseer ik de magneet te gebruiken, want met pincet gaan de hoekjes een beetje kruimelen. (Als iets nog nieuw is vind ik dat altijd zo zonde) Natuurlijk kon ik het niet laten om nog een oogschaduw en een lipstick te kopen, maar die zullen jullie nog wel voorbij zien komen:)

Look with Inglot freedom system lippaint 51

Voor de look gebruikte ik de lichtste matte kleur bruin (337) als wenkbrauw poeder. Ook gebruikte ik de licht en donkerbruin (327) gewoon als oogschaduw op bewegend ooglid en crease. De mintgroen (316) en blauw (413) heb ik als eyeliner van licht naar donker laten lopen. De blush (nr 50) leek mij in eerste instantie te oranje, maar eenmaal aangebracht vind ik hem toch wel heel erg mooi.

Look Inglot eyeshadow freedom system

Inglot green eyeliner look

Misschien is het een beetje “op safe” spelen door de felle kleuren als eyeliner te gebruiken, maar dit soort felle shizzle moet ik gewoon eerst even inspiratie voor hebben om helemaal all the way mee te gaan.

Ben jij al bekend met Inglot producten? Gebruik je wel eens eens lippaint?

Doe jij al mee met de lopende winactie? Kijk hier hoe je een sprookjesachtig mooi eyeshadow palette van Lioele winnen

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeLook met Inglot blush, oogschaduw en lippaint

Comments

 1. july

  Wat een mooie look, die lippaint had ik nog niet eerder gezien! Morgen ga ik naar Amersfoort naar familie en ga ik ook even langs de inglot store (a)

  1. Author
   Ceetje

   Heb ook een hele mooie matte lipstick gekocht voor maar €12,- Ook een aanrader :) Have fun morgen!

 2. Esmeralda L

  Hoe goed blijft de lippaint zitten? Want hij spreekt me wel aan verder.

  1. Author
   Ceetje

   Ongeveer een uur of drie. Het is voor mijn gevoel een soort longlasting lipgloss. Drankje en Sultana overleeft ie zeker wel. Hij vervaagd ook heel geleidelijk, wat ik een voordeel vind :)

 3. Daisy

  Jeej, eindelijk een look met de producten die je bij mij hebt gewonnen! :D Je hebt er echt totaal wat anders mee gemaakt dan wat ik had gedaan. Leuk om te zien! Veel plezier nog met de producten!
  Daisy onlangs geplaatst…Review Wilkinson Sword Hydro Silk

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.