MAC Pink Plaid lipstick (VS Please Me)

In Lipsticks by Ceetje11 Comments

De MAC Please Me is denk ik mijn meeste gedragen lipstick. Het is er zo eentje die gewoon altijd kan! Niet te nude, maar net wat opvallender. Maar ook weer niet zo opvallend dat hij te wild is bij een gewaagde ooglook. Het tegenovergestelde van de Please Me is een andere van de matte serie, de Relentlessly Red. BAM in ya face is deze. Hoe prachtig de knalroze/rode ook is ik draag hem een stuk minder.

Pink plaid VS Please Me review

En dus was ik al een tijdje aan het loeren naar een andere draagbare kleur van MAC. Ik heb regelmatig reviews zitten bekijken van de Faux en de Pink Plaid. En toen ik laatst mee deed aan een winactie bij Mariska, besloot ik toch maar Pink Plaid in te vullen bij de kleur die je zou kunnen winnen. En ja hoor, had ik even geluk, want ik kwam als winnares uit de bus. En dus kreeg ik niet veel later een super lief pakketje in de bus.

Mac lipstick pink plaid review swatch

De Pink Plaid is , net als de Please Me, van de matte serie. Eén van mijn favo’s want de houdbaarheid is hierdoor heel goed. Een nadeel is wel dat de velletjes op je lippen wat meer te zien zijn. Nu kan ik nog wat vertellen over de huls (love them bullets in my bag), de herkenbare MAC geur (jammie) en de prijs (niet budgetproof, but it’s worth it) Maar hey ik vermoed dat diegene die voor een vergelijking van deze twee kleuren deze review lezen dat allang weten.

Please Me VS Pink Plaid

De eerste swatch is Pink Plaid. Op de onderste foto zie je de twee swatches naast elkaar. Links de Please Me en rechts de Pink Plaid. De Please Me heeft een iets warmere kleur roze. Terwijl de Pink Plaid wat meer oud roze en echt een koele, blauwe zelfs bijna paarsige ondertoon heeft. Mmm best riskant voor mij, want warme kleuren staan me meestal veel beter.

swatch pink plaid lipstick mac Swatch pink plaid vs please me

En terwijl ik dit type denk ik “oh noooo vergeten speciaal voor dit artikel een lipswatch te maken van de Please Me” . Oeps probleempje, want as we speak zit ik in Turkije. En heel ernstig, maar de enige foto die ik op mijn site kon vinden waar ik hem op heb is deze. Heulll oud en niet echt charmant. Dan maar de foto’s van de Pink Plaid:

pink plaid full face lip swatch 1 pink plaid yay or nay

Ik moet heel erg wennen aan deze kleur. Ik moet oppassen dat hij niet te ordinair wordt bij me (foto 2;). Het kan wel, maar dan goed gecombineerd met een niet te heftige ooglook en een coolere blush. Groot voordeel is wel dat mijn tanden een stuk witter lijken.

review Pink Plaid lipstick MAC

Ik denk dat ik nog steeds sneller naar de Please Me grijp, maar mezelf ook ga dwingen om deze nieuwe rakker te dragen. En wellicht een uitdaging om daardoor wat vaker coolere looks te maken.

Heb jij een MAC lipstick? Wat is jouw favo kleur?

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeMAC Pink Plaid lipstick (VS Please Me)

Comments

 1. Hennie

  Ik vind dat je die roze kleuren echt goed kunt hebben! En geloof me, zonder dat het trashy overkomt. Het staat je juist erg vrolijk. En euh…lief.

  Mijn mac topper is Twig. Toch wel.

  1. Author
   Ceetje

   Oeh das fijn om te horen, want vond m zelf wel vrij trashy op sommige foto’s haha. De Twig ken ik niet. Volgende x eens swatchen!

 2. Cynthiiaa

  Oh, schitterend. Oh. Yes. Work it gurl! No, absoluut niet. Ik vind dat het niet trashy maakt en ook niet snel wordt, want jij kan dit soort kleuren zo goed handelen, net zoals de felle looks als de neutrale tinten. :) Mooie lipstick, zacht kleurtje, maar toch een eyecatcher!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.