MAC relentlessly red lipstick

In Lipsticks by Ceetje19 Comments

Al veel te lang ligt deze MAC lipstick in mijn “nog te reviewen” bak. Ik zag hem voor het eerst tijdens een bloggers meeting in mei waar we natuurlijk ook even de Douglas zijn ingegaan. Vrij snel daarna heb ik hem gekocht. En nu is dan eindelijk de review ervan! Oeh mijn beauty hartje begint al wat sneller te kloppen…boemboemboem.

review relentlessly red mac lipstick matt retro

mac retro matte lipstick review relentlessly red

De lipstick is van de Retro Matte lijn. Deze is nog matter dan de gewone. Ik ben dol op deze series, want behalve de prachtige finish blijven ze ook lekker lang zitten. De structuur van deze Relentlessly matte is nog stroever dan de gewone. Daardoor blijft hij ook nog beter zitten. Als ik na het eerste opdoen een uurtje niets eet of drink kan hij daarna zelfs bijna de hele dag mee. De eerste avond dat ik hem droeg gingen we gourmetten en dat heeft hij ook goed overleefd.

relentlessly red mac lipstick review

relentlessly red mac review retro mat lipstick

Het gekke is dat het fotograferen van deze lipstick lastiger was dan normaal. De camera had moeite om scherp te stellen op de lipstick ipv de huls of dop. Hij lijkt soms ook bijna velours achtig. Maar wat een plaatje zeg.

swatch relentlessly red lipstick mac review

lip swatch relentlessly red mac review nederlands

Volgens MAC is de kleur helder koraal.  Het is een hele bijzondere, want soms lijkt hij fel roze met blauwe ondertoon en dan weer rood met roze ondertoon. Bijna een chameleon. Kijk maar naar de onderste twee foto’s hoe verschillend hij oogt. In het echt is het verschil nog groter. Relentlessly betekend meedogenloos. Nou dat is hij voor mij zeker. Qua kleur, houdbaarheid en finish. Wel moet je natuurlijk oppassen dat je geen velletjes op je lippen hebt. Even scrubben van te voren en hij zit nog mooier.

full face relentlessly red mac lipstick mac relentlesly red lipstick review swatch

Grappig ik kom er nu achter dat dit mijn eerste MAC lipstick review is, terwijl het (een nette) nummer drie in mijn stash is. Meestal ben ik dus zo ongeduldig dat ik ze direct wil dragen ipv eerst te fotograferen.  Mijn meest gedragen is toch wel de rustige Please me, maar deze komt zeker op een gedeeltelijke eerste plaats. Ik krijg alweer zin om nog meer kleuren van deze Retro Matte lijn te kopen. Als ik het goed heb gezien zijn er vier in totaal te krijgen. Online zag ik hem niet bij Douglas, maar nog wel bij de MAC store.

Wat is jouw meest meedogenloze lipstick kleur?

 Ik ga richting de 500 Bloglovin volgers. Volg jij Ceetje.nl al?

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeMAC relentlessly red lipstick

Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.