Mijn nieuwe liefde: Sisley hydrating long lasting lipstick Pinky L9

In Lipsticks by Ceetje13 Comments

Waarschuwing: Waar het hart van vol is, loopt de blog van over. Ik wil jullie voorstellen aan mijn nieuwe liefde: De Sisley hydrating long lasting lipstick in kleur L9 Pinky. Hij is anders dan anderen. Goed gevormd. Heeft een prachtige gouden en zachte buitenkant, maar een fel karakter. Hij is verzorgend. Betrouwbaar en laat je niet in de steek na een dineetje op je eerste date. En hij is ZO FOTOGENIEK als een topmodel. Maar ik ben bereid hem met jullie te delen, daar is tie dan:

Sisley lipstick L9 pinky review hydrating long lasting

Ahhhh. Ja dat dacht ik ook! Een heel bijzonder gevormde lipstick in een prachtige gouden huls. Ik moest de eerste keer even wennen aan zijn vorm. Maar het brengt wel lekker precies aan. Het is bijna zonde als de vorm straks normaal wordt. Maar ik heb genoeg foto’s van dit pracht exemplaar, want ladies….ik dacht dat mijn Diorella lipstick fotogeniek was, maar deze lipstick kan er ook wat van.

Sisley lipstick L9 longlasting hydrating review swatch

Sisley hydrating long lasting lipstick L9 review swatch

Het mooie is dat er ook een mooie zwart fluwelen hoes voor om de huls bij wordt gedaan. Maar laat je niet zomaar verleiden door zijn prachtige buitenkant, want dit is een lipstick met karakter. Hij lijkt donkerder dan dat hij is. Toen ik hem opbracht verbaasde ik me erover dat hij lichter leek. Hij deed me zelfs een beetje denken aan mijn MAC costa chic, maar deze Sisley is net wat rozer.

Sisley lipstick L9 hydrating long lasting review swatch

Lipstick L9 Sisley hydrating longlasting review swatch

review Sisley lipstick L9 hydrating longlasting swatch

Bij het aanbrengen had ik helaas best droge lippen (scrubben hielp iets, maar kreeg niet alle velletjes weg) Desalniettemin bracht hij wel lekker op en hij voelt helemaal niet droog aan. Ik had echt het gevoel dat mijn lippen werden verzorgd alsof ik een Labello opbracht, heel romig. Dit komt waarschijnlijk door de Calendula, vitamine E, vitamine C die de lipstick bevat. Eigenlijk verwachte ik dan ook niet dat hij goed zou blijven zitten. Vaak moeten ze toch wat droger zijn of bijna verf (zoals de mega longlasting L’Oréal infallible) Maar na een drankje zat hij nog goed, na een zak chips nog steeds en een paar uur later was ik eigenlijk alweer vergeten dat ik hem op had. Toen ik in de spiegel keek viel het me op dat hij gewoon heel rustig wat minder was geworden over de hele lippen. Dus niet alleen nog maar de randjes die te zien zijn, nee gewoon alsof je maar een ieniemienie laagje hebt aangebracht. Ik zou hem wel meenemen als ik weg ga, maar niet constant het gevoel hebben dat ik mn lipstick moet bijwerken. Swatch time!

Swatch Sisley lipstick L9 hydrating long lasting

Lip swatch Sisley lipstick L9 hydrating long lasting

full face lip swatch sisley lipstick L9 long lasting

Ik hoop dat jullie mij deze overkill aan foto’s vergeven, maar zo af en toe word ik ernstig verliefd op een product. Ik kan eigenlijk maar één nadeel van deze Sisley lipstick verzinnen en dat is de prijs van €38,- Maar houdt Ici Paris XL in de gaten, want er zijn regelmatig kortingen op alle lipsticks.

Snappen jullie mijn liefde voor deze lipstick? Voor welk beauty product ben jij gevallen? 

Doe jij al mee met de Happy new year winactie? Win en ga met een prachtige look het nieuwe jaar in!

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeMijn nieuwe liefde: Sisley hydrating long lasting lipstick Pinky L9

Comments

 1. Babs

  Geen woord teveel gezegd! Wat een ….mooie foto’s! Kunnen zo in een Glossy, waanzinnig goed :)
  Mijn favoriete Beauty product… even denken..qua vormgeving en werking momenteel het wenkbrauwpotlood van Empro :)x

 2. Beautyjuf

  Wauw, wat een prachtige kleur! Liefde op het eerste gezicht; ik begrijp het helemaal, haha! Ik vind de laatste foto trouwens echt heel mooi :-)

 3. Maaike

  Wat een mooie lipstick, hij staat je ook prachtig! Ik snap dat dit je nieuwe liefde is ! :D Ik zou dit niet durven dragen hoor ^^

 4. Cynthiiaa

  Oh my god, wat een schitterend product! Ik houd sowieso van de wat uniekere lipsticks, maar ook de vorm. Wauwie. De foto’s die je ervan hebt genomen zijn ook echt gorgeous. :) Mooie kwaliteit! De kleur? Op en top!

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.