Review Golden Rose Matte Lipstick Crayon

In Lipsticks, Review by Ceetje5 Comments

Vorig jaar was ik een weekje in mijn eentje op vakantie naar Turkije. Gewoon even strandhangen, wandelen en natuurlijk shoppen! Ik kwam daar veel het cosmetica merk Golden Rose tegen. Dit was voor mij toen nog een onbekend merk, maar het van oorsprong Turkse cosmetica brand is daar veel te krijgen. Als lipstick lover viel mijn oog al wel steeds op de Golden Rose Matte lipstick Crayon. Tijdens mijn vakantie heb ik niks gekocht, omdat ik de winkels er niet al te netjes vond uitzien en ik graag een mooi net product en verpakking wil ivm fotografie. Maar toen ik iets later in mijn eigen mooie Haarlem liep was ik verbaasd dat daar opeens een Golden Rose winkel was geopend! En deze zag er bijzonder netjes en aantrekkelijk uit.

Mijn Mac Please Me lipstick was bijna op en al tijden was ik op zoek naar een fijne (goedkopere) dupe/ look a like hiervan. In de Golden Rose winkel vond ik een matte lipstick crayon die me sterk aan mijn favoriete lipstick deed denken. Nu is €8,95 niet super goedkoop (Hema heeft de soft matt lipbalm voor €4,-) , maar ze zijn sowieso goedkoper dan de Mac lipsticks. De kleur die ik mee na was nummer 12.

Het is een matte lip pencil die heerlijk romig over je lippen glijdt. Hij blijft beter zitten dan een normale lipstick, maar net iets minder lang dan bijvoorbeeld een Mac matte of de longer lasting lipsticks van Hema. Na ongeveer vier uur kan ie wel een beetje bijgewerkt worden. De kleur is net wat lichter dan de Please Me. Hij is nog wat koeler van ondertoon. Op de swatch op mijn arm is het een minimaal verschil, maar eenmaal op mijn lippen oogt ie wat zomerser. Links zie je de Golden Rose nr 12 en rechts de Mac Please Me. Voor mij is de Golden Rose net iets te licht voor in de wintertijden, maar straks in de zomer lijkt het me een draagbare every day kleur!

Met mijn mobiel maakte ik een fullface foto van deze matte lipstick crayon. Je vindt hem hier op Instagram.

Het is een potlood dat makkelijk te slijpen is. Dit vind ik heel belangrijk, want bv het NYX jumbo potlood is van kunststof en ,ondanks de vele tutorials die ik heb gekeken, krijg ik dat kreng niet lekker geslepen. Maar deze van Golden Rose dus wel. Wat ik ook heel fijn vind is de geur! Deze ruikt namelijk een beetje naar vanille. En laat dat nou ook één van de kenmerken van de Mac lipsticks zijn ;)

Er zijn sinds kort nog veel meer kleuren (24 totaal) van de matte lipstick crayon bijgekomen dus ik ben niet de enige die het een fijn product vind. Je kunt de producten van Golden Rose kopen in hun webshop. Maar mocht je een dagje shoppen in Haarlem gaan doen zou ik ook zeker eens langs hun winkel op de Grote Houtstraat gaan.

Ben jij al bekend met het Turkse Golden Rose merk? Koop jij wel eens make up in het buitenland?

Liefs Céline

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeReview Golden Rose Matte Lipstick Crayon

Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.