Review HEMA lipsticks Pure Shine kleur 12, 17, 23 en 30

In Lipsticks, Review by Ceetje23 Comments

Zijn jullie voorbereid op een flinke dosis lipstick plezier? Vandaag laat ik jullie namelijk 4 kleuren van de Pure Shine lipsticks van HEMA zien.

hema pure shine lipsticks 17 12 23 30 review swatches

Tussen de lipsticks van de Pure Shine serie zitten een paar favoriete kleuren van mij.  En hopelijk deel je straks dezelfde liefde voor deze pigment bommetjes als ik. Je kunt kiezen uit meer dan 10 kleuren en vandaag laat ik je (naar mijn persoonlijke beauty bloggers mening) de mooiste kleuren zien. Ik presenteer jullie van links naar rechts: Nummer 23, nummer 17, nummer 12 en nummer 30.

review pure shine lipstick hema 17 12 30 23 swatches

De nummer 23 is misschien wel de meest opvallende uit deze serie. Het is een fel roze met blauwe ondertoon. Door die blauwe ondertoon lijken je tanden witter en dat is altijd mooi meegenomen toch?

review hema pure shine lipstick nr 23

Nummer 17 is een fel koraal kleurtje met een flinke oranje ondertoon. Hij krijgt een welverdienden tweede plek van mij als het gaat om opvallend karakter . Heb je gele tanden dan moet je oppassen, want dat accentueert deze lipstick wel. Mijn hoektanden zijn een beetje gelig, maar de kleur van deze lipstick is zo mooi dat ik het niet kan laten om hem toch regelmatig te dragen.

Hema pure shine lipstick nr 17 review

Deze prachtige diep rode lipstick heeft de naam nummer 12 gekregen. Op sommige verpakkingen staat hij ook als 212 op de dop dus let goed op als je deze wilt kopen. Deze kleur zo intens. Echt een prachtige klassieke rood.

Review Hema pure shine lipstick nr 12

Als laatste stel ik je voor aan  nummer 30. Dit is denk ik mijn meest gedragen lipstick van de Pure Shine serie. Hij is net ietsje transparanter dan de andere kleuren, maar nog steeds goed gepigmenteerd. Deze heeft daardoor eerder de kans om in de lijntjes van je lippen te gaan. Maar de kleur is zo lekker draagbaar. Hij is net wat spannender dan een gewone nude lipstick en deze kleur zal veel mensen staan.

review hema pure shine lipstick nr 30

Swatch time: Van links naar rechts nummer 17, 30, 23 en 12. Nummer 17 lijkt op deze foto wat koest, maar straks op de lip foto’s zullen jullie zien wat de ware aard van het beestje is.

swatches hema pure shine lipstick nr 212 17 23 30

Maar hoe staan ze nu in het echt? Met de klok mee zie je nummer 17, 30, 12 en 23. Zijn het geen plaatjes?

lip swatch hema pure shine lipstick 17 12 23 30

hema pure shine lipstick review

Deze Pure Shine lipsticks zijn heel goed gepigmenteerd en glijden zo over mij lippen heen. Ze hebben maar één laag nodig om goed te dekken. De nummer 30 is net ietsje transparanter en kan misschien een laagje extra gebruiken. De houdbaarheid is opvallend goed voor een budget lipstick. Wel geven ze wat af aan je glas, maar ze blijven zeker een uur of vier goed zitten. Een snack overleven ze prima, maar na de lunch wordt het tijd om bij te stiften. Deze kleuren hebben geen glitter of shimmer. Wel geven ze een mooie glans op je lippen. Het fijne is dat ze ook maar €2,50  kosten.

review pure shine lipstick hema silver

Welke kleur zou goed bij jou passen?

Maak nu kans op het Sleek Storm oogschaduw palette. Klik hier om naar de winactie te gaan.

Dit artikel is geschreven voor de HEMA blog.

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeReview HEMA lipsticks Pure Shine kleur 12, 17, 23 en 30

Comments

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.