Review nieuwe moisturising lipsticks van HEMA

In Lipsticks by Ceetje16 Comments

Al jaren verkoopt HEMA de moisturising lipsticks. Sinds kort zijn er zes nieuwe kleuren bijgekomen. Van baby roze tot fel rood en zelfs oranje. Kijk je mee?

Review HEMA lipstick moisurising HEMA lipstick review en swatches moisturising

Als lipstick verslaafde sta ik altijd vooraan als er weer nieuwe kleuren binnen komen. Zo liet ik laatst al de matt soft lipbalms zien. In dit artikel laat ik jullie de nieuwste kleuren zien van de moisturising lipsticks. Deze uitgebreide serie zit al heel lang in het assortiment. Je zou haast denken dat alle kleuren die mooi staan op je lippen er al in zaten. Maar HEMA heeft toch nog zes actuele kleuren toegevoegd.

review HEMA lipstick 35 32

HEMA lipsticks review

De moisturising lipsticks bevatten hydraterende extracten die je lippen verzorgen. De finish verschilt een beetje per kleur, net als dat de pigmentatie verschilt. Sommige dekken in één laag en andere zijn mooier met een tweede laagje erover heen. Ik zal ze per kleur met je doornemen.

Hieronder zie je de swatches van de lipsticks. Van links naar rechts zie je:

swatches HEMA lipstick 35 31 32 33 34 36

 • De lichtste nummer 31. Deze hele lichte roze heeft de meeste glans van allemaal en dekt het beste in twee lagen. Een echte zomerse kleur.
 • Daarnaast de 32 die een barbie roze kleur heeft en in één laag goed dekt. Met deze kleur op je lippen zie je er als een rockstar uit.
 • Een hele felle rakker is de nummer 33. Doordat hij wat transparanter is kun je het best twee lagen aanbrengen. Voordeel van deze kleur is dat hij in de lippen trekt en dus heel langzaam slijt. Hij heeft een blauwe ondertoon. Hierdoor lijken je tanden optisch witter.
 • Oranje boven is de nummer 34. Ook deze is wat transparanter en kun je dus opbouwen qua intensiteit. Zijn je tanden wat geler van zichzelf dan moet je een beetje oppassen met deze kleur want dat accentueert deze lipstick.
 • Mijn favoriet is zeker de nummer 35. Een mooie koraal kleur die tussen roze, oranje en rood inzit. Deze lipstick is heel gepigmenteerd en kleuren je lippen in één laag. Ook droogt deze een beetje mat op. Hij blijft bijzonder goed zitten.
 • Ook nummer 36 is goed gepigmenteerd en heeft een goede houdbaarheid. Deze fel rode lipstick met semi matte finish staat prachtig bij een zwarte outfit en zal je zeker doen opvallen.

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met HEMA en IMAgency. Meer HEMA inspiratie vind je op de HEMA blog.

Welke kleur past het beste bij jou? 

Vandaag is de laatste dag dat je mee kunt doen aan de winactie. Maak kans op één van de twee zomerse beauty pakketjes. Kijk hier om mee te doen.

 

Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeReview nieuwe moisturising lipsticks van HEMA

Comments

 1. Manon

  Ik denk dat de tweede het beste bij mij past. Ik ben zelf heel benieuwd hoe nr 34 bij mij zou staan.

 2. All About Bertina

  Mijn favoriet is ook nummer 35, hij doet mij zo erg denken aan ruby woo van Mac, nou ja deze is wel wat minder knallend maar wel ontzettend mooi.
  Hij reist altijd met mij mee in mijn tas.
  Ik heb ook al een mooie stash als het gaat moisturising lipsticks.
  Ik hou van deze lipsticks <3 beste product ooit van de Hema als je het mij vraagt.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.