Review soft matt lipbalm

In Lipsticks by Ceetje10 Comments

Zal ik maar gelijk beginnen met opbiechten dat ik een lipstick verslaafde ben?! Ik heb er meer dan honderd en zonder voel ik me bijna kaal. Het liefst draag ik longlasting lipsticks. En als ze dan ook nog mat zijn word ik helemaal gelukkig. 

hema soft matt lipbalm review swatch

Nu zijn de longer lasting lipsticks van HEMA al een tijdje favoriet bij mij. Ik was blij verrast dat er een nieuw soort lipproduct in de schappen ligt op de beauty afdeling.  Naast lipsticks en lipgloss introduceert HEMA nu de lipbalms. Ze zijn er in glanzende en matte uitvoering.  De easy shine- en de soft matt lipbalm. En over die laatste heb ik een review geschreven voor de HEMA blog.
review hema soft matt lipbalm kleur
Ben je benieuwd naar alle 8 kleuren en swatches hiervan? Je kunt meer foto’s en de complete review ervan vinden op de HEMA blog
Welke kleur zou jij willen proberen?
Dit artikel is gemaakt in samenwerking met HEMA en Fashiolista Agency
Don't be shy......Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
CeetjeReview soft matt lipbalm

Comments

  1. Marie - You Beleza

    Wauw die foto’s! Prachtig! Ik ben heel benieuwd naar jouw review, de Soft Matt Lipbalms spreken mij heeeel erg aan. Ze zien er zo mooi uit!

  2. Babs

    Haaaa, ik heb er gisteren nog mee in mijn handen gestaan… met mijn 20% kortingsbon. Maar ik eet alle romige lippenstiften gewoon op en ik heb er al zoveel, dus na veel twijfel, toch niet gekocht. Ging weg met gekleurde plastic bekers en schaaltjes, inclusief een vrolijke sapkan. :)
    Babs onlangs geplaatst…Plastische chirurgie, helend en soms bizar.

Leave a Comment

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.